Πολιτική

14/05/2012 - 14:25

Σύσκεψη Δήμου Λέσβου με ΤΕΕ

yle="text-align:justify;">Σύσκεψη με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Πιττό και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.), είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, παρουσία του Αντιδημάρχου, Γιάννη Βατού και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Γιάννη Τσαμπάνη.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, συζητήθηκε η λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης (τ. Πολεοδομία) και συγκεκριμένα, η ψηφιοποίηση του αρχείου, ζητήματα που αφορούν βεβαιώσεις υψομέτρων, κυκλοφοριακοί κόμβοι κ.α. Έγινε γενική ενημέρωση για την πορεία των Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. (Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης) και ενημέρωση για την πορεία πολεοδόμησης Βαρειάς, Ακρωτηρίου και Χαλίκων.

Η σύσκεψη που διήρκησε πάνω από μια ώρα, χαρακτηρίσθηκε από κλίμα πλήρους συνεργασίας μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, αφού άλλωστε υπήρξε έκδηλο το ενδιαφέρον, αλλά και η προτροπή του Δημάρχου, για την υιοθέτηση προτάσεων προς την κατεύθυνση της άρσης των όποιων δυσλειτουργιών παρουσιάζονται.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Βορειοανατολικού Αιγαίου του Τ.Ε.Ε. ευχαρίστησαν τον κ. Βουνάτσο για τη συνεργασία και την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων.

Μοιράσου το άρθρο!