Πολιτική

17/07/2020 - 17:32

Σύσκεψη για την πυροπροστασία

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, η προγραμματισμένη συνάντηση φορέων του Δήμου Μυτιλήνης με θέμα την πυροπροστασία.

Στη σύσκεψη έδωσε το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Φραντζέσκος, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Γιώργος Αλεξίου, η πλειοψηφία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Μυτιλήνης, ο Πρόεδρος των Εθελοντικών Ομάδων Πυρόσβεσης Παναγιώτης Καμπάς, καθώς και η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Με Πυξίδα τον Πολίτη» Εριφύλη Χιωτέλλη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την αποφυγή δασικών πυρκαγιών, αλλά και πυρκαγιών που μπορούν να ξεσπάσουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, η κατάθεση προτάσεων από τους παρευρισκόμενους για το θέμα, καθώς και η εκπόνηση σχεδίων αντιμετώπισης πιθανών πυρκαγιών στις Κοινότητες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακούστηκαν αρκετές και χρήσιμες απόψεις και προτάσεις, ενώ άπαντες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξει απόλυτη συνεργασία για την προστασία του νησιού και των κατοίκων.

 

Μοιράσου το άρθρο!