Πολιτική

25/12/2012 - 07:59

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την κατάργηση των Νησιωτικών Δ.Ο.Υ,

Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την κατάργηση των Νησιωτικών Δ.Ο.Υ,

&n

bsp;

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου -όπως εξουσιοδοτήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση των φορέων της Λέσβου στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την κινητοποίηση στο πλαίσιο της επανεξέτασης των προτεινόμενων καταργήσεων των νησιωτικών Δ.Ο.Υ. - πραγματοποιεί σχετική σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα.
 
Στο διεκδικητικό πλαίσιο της σύσκεψης εντάσσεται η επανεξέταση της κατάργησης των νησιωτικών Δ.Ο.Υ. από το Υπουργείο Οικονομικών, αφού πρώτα ληφθούν υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου και σε κάθε περίπτωση η αναβολή κατάργησης των υπηρεσιών αυτών μέχρις ότου δημιουργηθούν οι ανάλογες συνθήκες – προαπαιτούμενα και να τεθούν σε εφαρμογή στην ηπειρωτική χώρα. 
 
Προσκεκλημένοι να συμμετέχουν στη σύσκεψη είναι ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Μουσουρούλης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, οι Βουλευτές Λέσβου κ.κ. Παύλος Βογιατζής, Γιάννης Ζερδελής και Νίκος Σηφουνάκης, Χίου κ. Κώστας Τριαντάφυλλος,  Σάμου κ. Αγνή Καλογερή, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Σπιλάνης, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Δημήτρης Βουνάτσος, Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης, Σάμου κ. Στυλιανός Θάνος και Ικαρίας κ. Χριστόδουλος Σταυρινάδης, καθώς και οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Λέσβου, Χίου και Σάμου. 
 

Μοιράσου το άρθρο!