Πολιτική

16/05/2022 - 18:30

Τα 8 θέματα που θα συζητήσει η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης

Πραγματοποιείται τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 με ώρα έναρξης 6:30μμ, ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση (Νο5/2022) του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, δια ζώσης στα γραφεία της Δ/Κ Μυτιλήνης (Ασκληπιού 34, Χρυσομαλλούσα), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κατασκευή πεζοδρομίου στις οδούς Μυριβήλη (Πυργέλια) και Θ. Χατζημιχαήλ (Καλλιθέα).
  2. Εξέταση αιτημάτων δημοτών Βίγλας για ασφαλτόστρωση/τσιμεντόστρωση οδού Στυλιανού Κούτρα
  3. Ανάκληση άδειας παράτασης ωραρίου μουσικής του ΚΥΕ «Άδωνις το μικρό», Βαλαωρίτου 5, Χρυσομαλλούσα.
  4. Διάθεση της 1ης πάγιας προκαταβολής 2022 του Προέδρου της Δ/Κ Μυτιλήνης, καθορισμός και ένταξη έργων για το 2022.
  5. Πρόταση ονοματοδοσίας ανώνυμης δημοτικής οδού στη Βαρειά Μυτιλήνης
  6. Γνωμοδότηση για ΚΥΕ «Καφετέρια-Μπαρ» Χρ. Τσάκωνα, Π. Κουντουριώτη 11
  7. Επέκταση δημοτικού φωτισμού (ΦΟΠ) πάροδος Ελ. Βενιζέλου 47 (αίτημα δημότη)
  8. Συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης στα εορταστικά πρωτόκολλα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Μυτιλήνης (εισηγ. Β. Χατζημανώλης)

 

Στη συνεδρίαση έχει κληθεί να παραστεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Μυτιλήνης «ΑΣΠΙΔΑ» κος Ν. Γιαννάκας προκειμένου να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Μυτιλήνης.

 

Επίσης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τα μέλη του Συμβουλίου για συναντήσεις του με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης κο Π. Τσακύρη και με τον Προϊστάμενο Τεχνικής Διεύθυνσης της ΔΕΥΑΛ κο Π. Φινδανή για όλα τα εκτελούμενα και προγραμματιζόμενα έργα ύδρευσης-αποχέτευσης στην πόλη καθώς και για τις αποφάσεις συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μυτιλήνης στις 9/5/2022.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ αρ. Δ1α/ΓΠ. οικ. 23983 (ΦΕΚ Β΄/2137/30-04-2022) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας από τη Κυριακή 1 Μαΐου 2022 και ώρα 06:00 έως και την Δευτέρα 16 Μαΐου του 2022 και ώρα 06:00», η συνεδρίαση πραγματοποιείται διά ζώσης, τηρουμένων όλων των εν ισχύ υγειονομικών μέτρων, ήτοι χρήση προστατευτικής μάσκας, τοποθέτηση/χρήση αλκοολούχου διαλύματος περιεκτικότητας άνω του 70% για την αντισηψία χεριών και εξαερισμός του χώρου με φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Δ/Κ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΟΓΛΟΥ

 

Μοιράσου το άρθρο!