Πολιτική

30/10/2019 - 08:23

Τα "γενέθλια" του Παναγιώτη Χριστόφα

Με μια ιδιαίτερη ανάρτηση ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Χριστόφας και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο" υπενθυμίζει ότι σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ακριβώς ξεκίνησε το ταξίδι του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αναφέρει ο Π. Χριστόφας:

"Πριν ένα χρόνο ακριβώς ανακοίνωσα την απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας. Το έκανα γιατί αγαπώ τον τόπο μου, αλλά και γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μας να προχωρήσουμε μπροστά. Ονειρεύτηκα έναν τόπο να μπορεί να πρωτοπορεί, να μπορεί να θρέφει και να εξυπηρετεί τους κατοίκους του αλλά και οι τελευταίοι να έχουν πραγματικό λόγο και ουσιαστική συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση.
Το όνειρο έγινε κοινό για όλα τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και βρήκε υποστηρικτές σε κάθε του άκρη.

Την προσπάθειά μου αυτή σιγά σιγά την αγκάλιασαν έμπειροι αυτοδιοικητικοί που αδιάκοπα και ακούραστα προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στο τόπο μας, αλλά και νέα παιδιά που επέλεξαν να επιστρέψουν πίσω, να χτίσουν το μέλλον τους εδώ και να προσφέρουν στα νησιά μας με τις δικές τους γνώσεις.
Δίπλα σε όλους μας στάθηκαν και άλλοι.
Εθελοντές, που ένωσαν μαζί μας τις δυνάμεις τους και πολίτες που πίστεψαν στο όραμά μας και τη προσπάθεια που ξεκινούσαμε για κάτι νέο και διαφορετικό. Γίναμε ομάδα, ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε να τρέχουμε ένα μαραθώνιο, αποκτήσαμε σπουδαίες εμπειρίες και ένα χρόνο μετά εξακολουθούμε να ΤΟΛΜΑΜΕ, να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε, να ψάχνουμε το καλό και το καλύτερο για το τόπο μας για το αύριο που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Ένα χρόνο μετά αυτό που πολλοί χαρακτήρισαν «τρέλα» μας έφερε με οκτώ περιφερειακούς συμβούλους και μια ομάδα συνεκτική εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου, που όχι μόνο νιώθει χρέος να τιμά την εμπιστοσύνη που της έδωσε ο κόσμος αλλά έχει ως ύψιστο ιδανικό την προσφορά στον τόπο της και γνωρίζει πως αυτό επιτυγχάνεται με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους της.
Όταν ξεκίνησα ήξερα ήδη πόσο δύσκολο είναι να είσαι διαρκώς παρών.
Τόλμησα να ζητήσω να γίνουμε πολλοί.
Γίναμε και συνεχίζουμε για να γίνουμε ακόμη περισσότεροι όλοι εμείς που ΤΟΛΜΑΜΕ.
Ευχαριστώ."

Μοιράσου το άρθρο!