Πολιτική

20/01/2020 - 07:05

Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη Λέσβο... Στημένο το παιχνίδι στο μεταναστευτικό;

Οι αναρτήσεις του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου λίγες μετά τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης με τον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχου Λέσβου δείχνουν όχι μόνο ότι δεν βγήκε κάτι καλό από τη συνάντηση αλλά μάλλον βαδίζουμε σε ένα στημένο παιχνίδι... και "μόνο ο Θεός ή η εξέδρα θα μας σώσει". Οι 3 αναρτήσεις του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου μετά τη συνάντηση:

Πρώτη ανάρτηση :

Είχα μια μικρή θητεία στο ποδόσφαιρο. Καλή, κακή δεν θα την κρίνω, εγώ τουλάχιστον. Έμαθα κάποια πράγματα, κατάλαβα κάποια άλλα. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι το ποιο είναι χειρότερο. Να έχεις χάσει την μπάλα ή να είναι στημένο το παιχνίδι.Θα μου πείτε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αν και στην πρώτη περίπτωση έχεις μια πιθανότητα με κάποιες αλλαγές να το γυρίσεις. Στην δεύτερη μόνο ο Θεός σε σώζει.Ή η εξέδρα

Δεύτερη ανάρτηση με φωτογραφικό υλικό και την έκφραση του Δημάρχου: 

Συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου. Χίλιες λέξεις......

1

2

 

Τρίτη ανάρτηση:

 Οι Γάλλοι θέλοντας να απαξιώσουν την εξωτερική πολιτική των ασπονδων φίλων τους Αγγλων, είπαν κάποτε. "Η εξωτερική πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας συνίσταται στο να προσπαθεί να διορθώσει φέτος τα περσινά λάθη". Πάσα ομοιότης, τυχαία.

 

Η απαισιοδοξία του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου - αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης με τον Υπουργό Μετανάστευσης - δείχνει και το αδιέξοδο που υπάρχει από την πλευρά της Κυβέρνησης. Η επιλογή της για νέες δομές στα νησιά δεν έχει αλλάξει. 

Πάντως ανεξάρτητα με όσα γράφονται οι πληροφορίες μας επιμένουν ότι η χωροθέτηση της κλειστής δομής στο νησί μας στην περιοχή της Άντισσας έχει κλειδώσει και δεν υπάρχει καμία αλλαγή προς το παρόν. 

Μοιράσου το άρθρο!