Πολιτική

17/04/2012 - 19:42

Τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο και σε όλη την Ελλάδα - Εκτός ο Γιάννης Γιαννέλλης

yle="text-align:justify;">Με σύνθημα «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» , το οποίο προέταξε ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα πορευθεί η Νέα Δημοκρατία στη μάχη των εκλογών της 6ης Μαϊου, ενώ προχώρησε σε ανανέωση κατά 50% των ψηφοδελτίων της και προέτρεψε τους  ψηφοφόρους να κάνουν οι ίδιοι την ανανέωση του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς μιλώντας νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης; στην πρώτη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος ζήτησε, όπως είπε, «καθαρή εντολή για να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια» και τόνισε χαρακτηριστικά : «Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα. Η Ελλάδα συκοφαντήθηκε το τελευταίο διάστημα,  δώστε μας τη δύναμη να αλλέξουμε την Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει».

ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Γιάννη Γιαννέλλη-Θεοδοσιάδη

Το ψηφοδέλτιο στη Λέσβο

Δείτε εδώ τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα

Στο 50% η ανανέωση

Τη μάχη των εκλογών θα δώσουν για τη Νέα Δημοκρατία στις 56 περιφέρειες 412 υποψήφιοι εκ των οποίων το 50% είναι νέα πρόσωπα (προερχόμενοι από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ, νέοι επιστήμονες κλπ.).

Δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους μας για να διαλέξοιυν γιατι τελικά την ανανέωση εκείνοι θα την κάνουν
Δίνουμε και ευκαιρία σε πολλούς νέους ανθρώπους να αφήσουν τη δική τους σφραγίδα ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα είναι υποψήφιος στις εκλογικές περιφέρειες Μεσσηνίας και Μαγνησίας

Η ανακοίμωση του εκπροσώπου της ΝΔ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι. Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες. Η Ανανέωση είναι εμφανής: οι μισοί περίπου είναι νέα πρόσωπα. Ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες. Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να στρατευθούν στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας.

Καλή τύχη στους υποψήφιους βουλευτές.

Και αυτοί που δεν μπήκαν τελικά, θα είναι κι αυτοί στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Που δεν τελειώνει στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τότε μόλις ξεκινά».

Μοιράσου το άρθρο!