Πολιτική

26/11/2021 - 12:59

To τάμα στον Άγιο Ραφαήλ και οι εικόνες της Μόριας ... δώρο από Γερμανία απορριμματοφόρο στο Δήμο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στην πόλη Erding της Βαυαρίας η τελετή παραλαβής ενός απορριμματοφόρου, προσφορά της εταιρείας Heinz Disposal GmbH and Co. KG προς την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης, διά μέσου της Περιφερειακής Ενότητας Erding της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμητρα Αλεξανδρή ευχαρίστησε τόσο τον Περιφερειάρχη του Erding κ. Martin Bayerstorfer, τον ιδιοκτήτη της δωρήτριας εταιρείας κ. Otto Heinz, όσο κυρίως την Περιφερειακή Σύμβουλο του Erding κ. Σώζα Μπαλδεράνου, με καταγωγή από τη Λήμνο, η οποία πρωτοστάτησε και συντόνισε την πραγματοποίηση της δωρεάς. Βούληση και σκοπός της συγκεκριμένης δωρεάς είναι η προσπάθεια ανακούφισης του Δήμου μας σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα όπως είναι η αποκομιδή - διαχείριση των απορριμμάτων. Οι εικόνες της Μόριας με τους χιλιάδες μετανάστες, πριν από ένα χρόνο περίπου, σε συνδυασμό με την ικανοποίηση ενός τάματος προς τον Άγιο Ραφαήλ της κυρίας Μπαλδεράνου, οδήγησαν στην σημαντική αυτή ευγενή πράξη.

Το απορριμματοφόρο, που ήδη ξεκίνησε το ταξίδι του με προορισμό το Δήμο μας, προστιθέμενο στον υφιστάμενο στόλο θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσπάθεια μας για μια πιο καθαρή πόλη.

Μοιράσου το άρθρο!