Πολιτική

10/04/2024 - 16:41

Τελική φάση αποκατάστασης της οδού Θερμής – Πηγής

Αυτοψία Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στο υπό ολοκλήρωση έργο Πηγής - Θερμής

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης πραγματοποίησε αυτοψία  σήμερα στο υπό ολοκλήρωση έργο  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΣΤΗΝ 9η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΡΜΗΣ –ΠΗΓΗΣ» το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια. 

Παρόντες ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Αρώνης, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, Στρατής Κυρατζής,  ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας Ηλίας Κουνιαρέλλης, οι Πρόεδροι Θερμής Αθανάσιος Σπύρου και Πηγής Μυρσίνη Βακάλη,  στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας και εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας. 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βρισκόμαστε στην τελική φάση του έργου της αποκατάστασης της οδού Θερμής – Πηγής, όπου υπήρχαν σημαντικές φθορές και ήταν επιτακτική ανάγκη η παρέμβαση μας ώστε να γίνει περισσότερο ασφαλής για τους οδηγούς. Ήταν ένα χρόνιο αίτημα των αιρετών και των κατοίκων της περιοχής και χαίρομαι που η σημερινή Περιφερειακή Αρχή το έκανε πράξη. Θα συνεχίσουμε και με άλλα παρόμοια  έργα καθώς είναι προτεραιότητα μας να διασφαλίσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια». 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Μετά την Νάπη – Πελόπη που ξεκινήσαμε, σήμερα βρισκόμαστε σε ένα ακόμη έργο που η Περιφερειακή Αρχή δρομολόγησε και ολοκληρώνει σύντομα. Προχωράμε υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη σε έργα αναπτυξιακά και χρήσιμα για την καθημερινότητα των πολιτών». 

σ

Μοιράσου το άρθρο!