Πολιτική

09/11/2019 - 06:40

To τέλος της παρέλασης στη Μυτιλήνη έκρυβε μια έκπληξη για τον Υφυπουργό Άμυνας

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής παραβρέθηκε χθες 8 Νοεμβρίου  στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της Λέσβου ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη Θεία Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων και παρακολούθησε παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων. Ακολούθως, επισκέφθηκε το Παράκτιο Περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού Τ/Κ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», καθώς και το Πλωτό Λιμενικού Σώματος 618, όπου χαιρέτησε το προσωπικό των πληρωμάτων.

Επίσης, παρέστη στην ετήσια εκδήλωση για την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της νήσου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και επισκέφθηκε την έκθεση με τη συλλογή του Παύλου Κουντουριώτη, που φιλοξενείται στο φουαγιέ του Θεάτρου.

Μετά το τέλος της παρέλασης στην προκυμαία Μυτιλήνης τον πλησίασε μια κυρία και του έδωσε μια φωτογραφία! Στη φωτογραφία ήταν ο παππούς και η γιαγιά του Υφυπουργού  Άμυνας. Γεμάτος συγκίνηση ο Υφυπουργός αγκάλιασε την κυρία και την ευχαρίστησε για αυτή την έκπληξη.

Το συμβάν κατέγραφε με το φωτογραφικό του φακό ο Βασίλης Ραϊστέλλης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής  έλκει την καταγωγή του από την Αγιάσο.

 

Μοιράσου το άρθρο!