Πολιτική

23/05/2014 - 18:33

Τι συνδέει τον Δ. Βουνάτσο με την Αργεντινή;

style="text-align: justify;"> 
Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, έστειλε, στον Πρέσβη της Αργεντινής, Jorge Alejandro Mastropietro, την παρακάτω επιστολή.
 
Αγαπητέ κ. Πρέσβη,
Ευχαριστώ θερμά για την ευγενική σας πρόσκληση, να παραστώ στην πανηγυρική εκδήλωση για την ημέρα της Εθνικής Εορτής Ανεξαρτησίας της Αργεντινής, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο «St. George Lycabetus», στην Αθήνα.
Για λόγους αντικειμενικούς, πέραν της θελήσεώς μου δυστυχώς, και λυπούμαι γι’ αυτό, δεν μπορώ να προσέλθω. Γι’ αυτό και σας παρακαλώ να δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια, σ’ εσάς και όλον τον φίλο Λαό της Αργεντινής, όπου ζουν και πολλοί Έλληνες, ως γνωστόν, από παλιά.
Ενθυμούμαι δε πάντοτε, αγαπητέ μου Κύριε Πρέσβυ, με χαρά την περσινή επίσκεψη σας στην Δημαρχία μας και τα όσα κατ’ αυτήν συζητήσαμε. Και σας υπενθυμίζω, ότι ο πρώτος αδελφός του πατέρα μου, ο Ιωάννης Βουνάτσος, εγκαταστάθηκε ως μετανάστης στην Αργεντινή, το 1930 περίπου, όπου ζουν καλώς εγκατεστημένοι έκτοτε και τα ξαδέρφια μου. Άρα έχω και προσωπικό λόγο ισχυρών συναισθημάτων φιλίας, εγώ και η οικογένεια μου!
Και πάλι, Χρόνια Πολλά για την Εθνική σας Επέτειο!  
 
 
Με Τιμή και Φιλία,  
Ο Δήμαρχος Λέσβου
Δημήτρης Βουνάτσος
 

Μοιράσου το άρθρο!