Πολιτική

14/05/2014 - 22:16

Την Πέτρα και το Μόλυβο επισκέφθηκε ο Σ. Γεωργούλας

style="text-align: justify;"> 
Στην Πέτρα και στο Μόλυβο περιόδευσε ο Στράτος Γεωργούλας μαζί με στελέχη του «Άλλου Δρόμου». 
 
Ο κ. Γεωργούλας στις τοποθετήσεις του επεσήμανε πως «Σ αυτές τις εκλογές έχουμε δύο επιλογές. Θέλουμε δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους που αδιαφόρησαν για την αγροτική παραγωγή και τους αγροτικούς δρόμους ή μια δημοτική αρχή που έχει δηλώσει ρητά ότι ο αγροτοδιατροφικός τομέας, είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της Λέσβου, και μπορεί να αποτελέσει βασικό μοχλό συνολικής ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της περιοχής. Που αρχές του είναι η στήριξη του κινήματος χωρίς μεσάζοντες, συνεργατικών παντοπωλείων, αγροτικών συνεταιριστικών εγχειρημάτων, γυναικείων συνεταιρισμών, λαϊκών αγορών βιολογικών προϊόντων.  
 
Θέλουμε δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους που τόσα χρόνια αδιαφόρησαν για τη σωστή τουριστική προβολή, που αντιμετώπισαν τον τουρισμό αποσπασματικά με ευκαιριακές και μη ολοκληρωμένες πολιτικές, ή μια δημοτική αρχή που στηρίζει μια στρατηγική που θα καταστήσει την τουριστική ανάπτυξη κοινωνικά ανταποδοτική, που θα στηρίζει τις μικρομεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις,  που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, δίνοντας έμφαση σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, κάνοντας τη Λέσβο κέντρο γαστρονομικού, θερμαλικού, συνεδριακού τουρισμού και κρατώντας τις ακτές μας με δωρεάν πρόσβαση. 
 
Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεων ο κ. Γεωργούλας τόνισε πως « Θέλουμε δήμαρχο και δημοτική αρχή, παντοδύναμους, ανεξέλεγκτους, που θα πρέπει για ακόμα μια φορά να τους παρακαλάς για να δώσουν μια λάμπα στο χωριό, να τους παρακαλάς να ξύσουν τον αγροτικό δρόμο, να μαζέψουν τα σκουπίδια, με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, με μεσολαβητές διάφορους παράγοντες και παραγοντίσκους ή μια δημοτική αρχή που να είναι υπηρέτες του λαού, που να δεσμεύεται ότι όλοι είμαστε ισότιμοι.  Μια δημοτική αρχή που προωθεί ένα άλλο μοντέλο διοίκησης, αυτό της συν-διοίκησης..»
 
 

Μοιράσου το άρθρο!