Πολιτική

13/03/2019 - 17:02

Τίτλοι τέλους ( ; ) για την παράταξη του Σ. Γαληνού

Τίτλοι τέλους(;) για την παράταξη Γαληνού, αφού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα πρωτοκλασάτα στελέχη της αυτοδιοικητικής ομάδας του δημάρχου Λέσβου δεν κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή συνεργασίας και νέο επικεφαλής, στη χθεσινή συνεδρίαση.
Οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα της παράταξης, ξεκίνησαν επισήμως από την περασμένη Πέμπτη, όταν ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ανακοίνωσε στους συνεργάτες του, την απόφασή του να μην είναι τελικά υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο ίδιος τους προέτρεψε να μην αφήσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε την τελευταία πενταετία να πάει χαμένη και τους ζήτησε να συνεχίσουν με νέο επικεφαλής.

Μέχρι την περασμένη Παρασκευή, έγιναν δύο προσυνεδριάσεις, ενώ οι συζητήσεις σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Αρχικά το κλίμα ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο και οι περισσότεροι συνεργάτες του δημάρχου δήλωναν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν δυναμικά το Δήμο και να συνεχίσουν το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής. Το ραντεβού ανανεώθηκε για χθες, για τη λήψη οριστικών αποφάσεων.

Η απόφαση της Αναστασίας Αντωνέλλη να ενταχθεί στην αυτοδιοικητική ομάδα του Κώστα Μουτζούρη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την οποία ανακοίνωσε πολύ πριν ακόμη ξεκινήσει η συνεδρίαση, έδειξε ότι η προσπάθεια αναδιοργάνωσης της παράταξης Γαληνού είχε μάλλον αποδυναμωθεί. Ας μην ξεχνάμε ότι το όνομα της Αν. Αντωνέλλη ακουγόταν ιδιαίτερα έντονα, μαζί με τα ονόματα άλλων στελεχών, για τη θέση του επικεφαλής της παράταξης. Κατά πληροφορίες, κανένα από τα στελέχη της δημοτικής αρχής δεν γνώριζε τις προθέσεις και τις αποφάσεις της αντιδημάρχου.

 

πηγη: εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μοιράσου το άρθρο!