Πολιτική

27/07/2017 - 17:56

Τον Αύγουστο η παράκαμψη της Λαγκάδας - Επίσκεψη Καλογήρου

Η

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λέσβου επισκέφθηκε σήμερα το έργο για την κατασκευή της Παράκαμψης της Λαγκάδας στον οδικό άξονα που οδηγεί στο Πλωμάρι.


Το έργο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, καθώς ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες διαγράμμισης της οδού, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την τοποθέτηση των πινακίδων σήμανσης και των στηθαίων ασφαλείας, καθώς και η κατασκευή μικρών τεχνικών έργων εκατέρωθεν της οδού.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για τη συντήρηση- ασφαλτόστρωση και του παλαιού τμήματος της Παράκαμψης της Λαγκάδας συνολικού μήκους 700 μ. στο πλαίσιο έργου συντήρησης του οδικού δικτύου που υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Το έργο στο σύνολό του προγραμματίζεται να δοθεί στην κυκλοφορία εντός του μηνός Αυγούστου.

Το πρωί η Περιφερειάρχης κα. Καλογήρου και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βαλσαμίδης επισκέφθηκαν το Ακράσι, όπου παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του χωριού, δεδομένου ότι ο Ενοριακός Ναός της Αγίας Παρασκευής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές εξαιτίας του σεισμού της 12ης Ιουνίου. Η Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον Εφημέριο π. Παναγιώτη Βαζλαδέλλη και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κα. Περσεφόνη Καρπέλη ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα συνδράμει στο δύσκολο έργο της αποκατάστασης των ζημιών του Ιερού Ναού.

Μοιράσου το άρθρο!