Πολιτική

04/07/2013 - 10:39

Βίντεο: 26 «Ναι» από το Δημοτικό Συμβούλιο στην προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για το γήπεδο

Βίντεο: 26 «Ναι»  από το Δημοτικό Συμβούλιο στην προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για το γήπεδο

&l

aquo;Ναι»  από το Δημοτικό Συμβούλιο για την εκτέλεση των έργων στο γήπεδο Μυτιλήνης  απ’ την Περιφέρεια.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

  • 26 ΝΑΙ
  • 6 ΛΕΥΚΑ
  • 1 ΟΧΙ

Θα συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο και θα  υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με  Νομικού Προσώπου  του Δήμου Λέσβου που διαχειρίζεται το Στάδιο Μυτιλήνης.

Δείτε το βίντεο με την ψηφοφορία και την τελευταία τοποθέτηση του Δημάρχου Λέσβου.

Αποφασισμένος να προχωρήσει το έργο με κάθε τρόπο και τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες δηλώνει ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Ν. Γιακαλής, ο οποίος στην ουσία παίρνει στους ώμους του όλη την ευθύνη της επιτυχίας του εγχειρήματος, αλλά και της έγκαιρης ολοκλήρωσής του.
«Θα κινηθούμε με ταχύτητα και νομιμότητα ώστε το συντομότερο δυνατό το γήπεδο να παραδοθεί στην ομάδα της Καλλονής. Ας είμαστε ειλικρινείς δεν θα είναι έτοιμο στις 17 Αυγούστου, αλλά αρχές φθινοπώρου. Μπορεί να υπάρξει μικρή τροποποίηση στο πρόγραμμα της Καλλονής στις πρώτες αγωνιστικές, όμως δέσμευσή μας είναι ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο νησί και στο ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης. Η Περιφέρεια με τη βοήθεια του Δήμου και των υπηρεσιών του αναλαμβάνουν το κατασκευαστικό μέρος και εφόσον η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».
 

Μοιράσου το άρθρο!