Πολιτική

03/07/2019 - 09:43

X. Αθανασίου: αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ή ακυβερνησία και νέες εκλογές

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων πραγματοποίησε χθες το βράδυ την ομιλία του στους ετεροδημότες ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου με τη Νέα Δημοκρατία, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Τον κ. Αθανασίου προλόγισε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εξήρε το έργο που τέλεσε ο κ. Αθανασίου ως Υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης. Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δημήτριος Παπαγιαννίδης, Ναύαρχος ε.α., ο Θεόφραστος Οικονομίδης, πρώην Δήμαρχος Ψυχικού – Φιλοθέης και ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Αντρέας Καρασαρίνης.

Ο κ. Αθανασίου στην ομιλία του τόνισε ότι σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος ενώ ο εφησυχασμός μπορεί να αποβεί μοιραίος για την Πατρίδα μας. Σημείωσε δε ότι οι νησιώτες ξέρουν ποια παράταξη υπερασπίστηκε τα δίκαιά τους και τα γεωγραφικά όρια της χώρας μας, και ποιοι μετέτρεψαν τα σύνορά μας σε ξέφραγο αμπέλι, κατασπαταλώντας πακτωλό ευρωπαϊκών χρημάτων χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

«Τα διλήμματα των εκλογών είναι ξεκάθαρα:

‘Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ή ακυβερνησία και νέες εκλογές με απλή αναλογική που θα φέρει χαώδεις καταστάσεις.

Ή νέα αρχή για την Ελλάδα και οριστικό τέλος στην περίοδο Τσίπρα ή περιπέτειες και αβεβαιότητα.

Στις 7 Ιουλίου θα αναδείξουμε μια άξια Κυβέρνηση και θα εξασφαλίσουμε ισχυρή και στιβαρή εκπροσώπηση στα κέντρα των αποφάσεων.

Στις 7 Ιουλίου ενωμένοι αλλάζουμε τη μοίρα της χώρας μας.

Στις 7 Ιουλίου όλοι μαζί γυρίζουμε σελίδα», ανέφερε ο κ. Αθανασίου κλείνοντας την ομιλία του.

Μοιράσου το άρθρο!