Πολιτική

20/11/2013 - 16:09

Ξεκινάει η Δημοπράτηση του γηπέδου Μυτιλήνης

yle="text-align: justify;">Συνεδρίασε σήμερα σε έκτακτη – κατεπείγουσα συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης, την έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την υλοποίηση του έργου «Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης: Εργασίες επισκευής και αναβάθμισης», προϋπολογισμού 1.550.000 ευρώ.

Η σύναψη της ξεχωριστής προγραμματικής σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού –αν απαιτούνταν να υπογραφεί- είχε αποφασιστεί με τις 145/2013 και 160/2013 αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης εγκρίθηκε από 28 Περιφερειακούς Συμβούλους, καταψηφίστηκε από έναν ενώ δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι ψήφισαν λευκό.

Μετά και τη σημερινή απόφαση, το έργο του γηπέδου εισήλθε στη διαδικασία της Δημοπράτησης, που θα γίνει τις προσεχείς μέρες και στην εγκατάσταση αναδόχου.

Η Περιφερειακή αρχή δεν επιθυμεί την εμπλοκή της, στη λογική της αντιπαράθεσης και της μιζέριας που διακατέχει ελάχιστους για το θέμα.

Ξεπεράσαμε δυσκολίες, προβλήματα και θα είμαστε ευτυχείς όπως και όλοι οι συμπολίτες μας, να ξεκινήσει το έργο του γηπέδου το συντομότερο. Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε μαζί με τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και του Δήμου, με όλες μας τις δυνάμεις. Δεν μας μένει καιρός λοιπόν για ανούσιες, αχρείαστες αντιπαραθέσεις…

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας


Διαβάστε:

«Κοροϊδία του φίλαθλου κόσμου» από την Περιφέρεια καταγγέλει ο Β. Τεντόμας

 

Μοιράσου το άρθρο!