Πολιτική

04/01/2024 - 14:15

Υπογραφή Σύμβασης για πλακόστρωση Πλατείας στο Λιμανάκι Ευρειακής

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, υπέγραψε σήμερα 04.01.2024, την  Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, για το έργο  «Πλακόστρωση Πλατείας στο Λιμανάκι Ευρειακής», προϋπολογισμού 120.000 € από πόρους της Περιφέρειας. Παρίσταντο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λέσβου Κώστας Αρώνης και ο Προέδρος  Παλαιοκήπου  Στρατής Καραβασίλης.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ένα έργο που θα βοηθήσει την περιοχή καθώς πέραν της αισθητικής, είναι ιδιαίτερα λειτουργικό και θα βοηθήσει τα γύρω καταστήματα τα οποία “ταλαιπωρούνταν” μέχρι σήμερα.  Ήταν ένα αίτημα του Προέδρου κ. Καραβασίλη και του αείμνηστου Στρατή Αρώνη και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που παρέχουμε σήμερα τους οικονομικούς πόρους. Εναπόκειται τώρα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή του έργου προ της ενάρξεως της προσεχής θερινής περιόδου».

Ο Πρόεδρος του Παλαιόκηπου δήλωσε:

« Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη για την υλοποίηση της υπόσχεσης του σε ένα αίτημα πολλών ετών ,το οποίο είχαμε κάνει μαζί με τον αείμνηστο Στρατή Αρώνη. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σημαντικό να υπάρχουν αιρετοί που τηρούν τον λόγο τους. Για μας είναι ένα έργο αναπτυξιακό καθώς αναπλάθεται η περιοχή, θα εξυπηρετούνται τα καταστήματα και οι θαμώνες και θα δώσει άλλη  δυναμική.

Μοιράσου το άρθρο!