Πολιτισμός

12/02/2015 - 15:07

350 καρναβαλιστές της Μυτιλήνης θα λάβουμε στο "1ο Κυνήγι Θησαυρού"

Συνδιοργάνωση – συμμετέχοντες φορείς     στην Οργανωτική Επιτροπή: 

·         Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Τομέας Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς 

·         Δήμος Λέσβου: Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νομικό Πρόσωπο “Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού”, Τ.Κ. Παναγιούδας    

·         Εθελοντές – δημότες Μυτιλήνης 

·         Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου

·         Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης

·         Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου

·         Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Λέσβου

·         Λέσχη “LIONS” Λέσβου

·         Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παναγιούδας

 

Mε τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού, ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη και προσδοκία, καταμετρήθηκαν πάνω από 30 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή και πάνω από 350 καρναβαλιστές που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι.   

Αύριο, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015, στις 8 το βράδυ, θα γίνει η έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων, με την πρώτη συγκέντρωση των πληρωμάτων στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, όπου θα παρουσιαστεί το παιχνίδι, θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες προς τους συμμετέχοντες και θα παραληφθεί από τον κάθε αρχηγό η πρώτη ομάδα θεμάτων. Θα ακολουθήσει αποκριάτικη βραδιά με σάτιρα, χορό, τραγούδι και θεατρικά δρώμενα, ενώ η βραδιά θα κλείσει με πάρτι μασκέ (DJ Metin D).

Τις επόμενες μέρες και μέχρι το τέλος της Αποκριάς, το παιχνίδι “Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού” θα αναστατώσει λίγο την πόλη μας! Καταστήματα και υπηρεσίες μπορεί να δεχθούν μια ευχάριστη «εισβολή» από τα πληρώματα, στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τις δράσεις τους. Θα παρακαλούσαμε όλους τους πολίτες της πόλης και ιδιαίτερα τους καταστηματάρχες και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, να υποδεχθούν τα μέλη των πληρωμάτων με τη διάθεση που αρμόζει σ’ αυτές τις ημέρες.

Ας μη ξεχνάμε ότι όλη η διοργάνωση αποσκοπεί στη δημιουργία μιας καρναβαλικής ατμόσφαιρας, η οποία βοηθάει στην ψυχολογία όλων μας, τονώνει την αγορά και προσελκύει επισκέπτες.

Για να τους διακρίνετε εύκολα, όλα τα μέλη των πληρωμάτων θα φοράνε την κονκάρδα του παιχνιδιού.

Καλό καρναβάλι.

Η Οργανωτική Επιτροπή. 

Μοιράσου το άρθρο!

geotee