Πολιτισμός

14/12/2019 - 20:30

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Χορωδίας Animato στη Μυτιλήνη

Τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της διοργανώνει η Χορωδία Animato στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30.

Στο α’ μέρος της εκδήλωσης, το παιδικό τμήμα της χορωδίας θα παρουσιάσει τραγούδια των Σ. Ξαρχάκου, Ν. Μαυρουδή και Μ. Χατζιδάκι, καθώς και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα με συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων, υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Κατσαμάτσα σε συνεργασία με τη Νεκταρία Λαγκαδινού.

Στη συνέχεια, το νεοσύστατο «Σύνολο Σαξοφώνων Animato» με υπεύθυνο τον Οδυσσέα Σαρρηγιαννίδη, θα παρουσιάσει κομμάτια του διεθνούς ρεπερτορίου διασκευασμένα ειδικά για σύνολο σαξοφώνων, ενώ το μεικτό τμήμα της Χορωδίας Animato, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βερβέρη, θα παρουσιάσει έργα των G. Caccini, B. Chilcott και Enya. Η εκδήλωση θα κλείσει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, με το Σύνολο Σαξοφώνων και τη Μεικτή Χορωδία να συμπράττουν επί σκηνής.  

Στη συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί: Λευτέρης Κακάμπουρας (πιάνο), Beatrice Ανιτσάκη (φλάουτο), Άρης Αποστολής (ούτι), Βάσω Κωνσταντιδέλλη (κανονάκι) και Βασίλης Φιλιανός (κιθάρα), ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσιάζει η Αθανασία Δαφιώτη.
 

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Μοιράσου το άρθρο!