10/05/2012 - 08:01

Παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα νέες OnDemand εφαρμογές της UNIBIND

yle="text-align:justify;">Η μεγαλύτερη  παγκοσμίως εταιρεία στην παρουσίαση εγγράφων UNIBIND , παρουσίασε στην Εκθεση DRUPA 2012 στο Ντισεντολφ Γερμανίας , τις νέες καινοτόμες εφαρμογές για OnDemand ολοκλήρωση παντός τύπου εγγράφου.

Οι νέες πρωτοποριακές προτάσεις ξαφνιασαν με την ευκολία, ευχρηστία και ποικιλία που σε συνδυασμό με την άριστη παρουσιαση εξέπληξαν ευχάριστα .

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν:

Νεο  Σύστημα  Unicover ,όπου συνδιάζεται η μοναδική τεχνολογία  του  Steelcover εξωφύλλου αλλά και την ικανότητα της πίεση της ράχης του ιδίου εξωφύλλου ,όλα σε ένα μηχάνημα  με απόλυτα μοντέρνο σχεδιασμό .

CaseMaker 650M , το “πολυμορφικό” μηχάνημα που δημιουργεί προσωποιημένα εξωφύλλα για ψηφιακα άλμπουμ ή βιβλία αλλά και κλασέρ για on demand εργασίες.

Η Π.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΕΕ μεταφέροντας τις νέες OnDemand εφαρμογές της  UNIBIND  θα τις παρουσίασει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Έκθεση  Promosign 2012 , που θα γίνει στις 26,27,28 Μαίου 2012 στο MEC Παιανίας.

Επίσης , η εταιρεία θα εκθέσει ολοκληρωμένα συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης  DEVELOP αλλά και περιφερειακών μηχανημάτων υποστηριξης .

Η  DEVELOP παρουσιάζει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

     Το νέο έγχρωμο πολυμηχάνημα  που τα κάνει όλα .. ΙΝΕΟ +654

Συνδυάζει ποικιλία έξυπνων  εφαρμογών και λογισμικού με την γρήγορη ταχύτητα και την κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης χρώματος ,με 60 έγχρωμες σελίδες το λεπτό και 65 α/μ σελίδες  το λεπτό για OnDemand εκτυπώσεις , εξοικομώντας χρόνο και χρήμα.

Νεα εφαρμογή  INFO-palette:  Προσφέροντας μεγαλύτερη χρηστικότητα και απαράμιλλη πρόσβαση σε εφαρμογές. H INFO-Palette αποτελεί μια εκπλητική καινοτομία, με δυνατότητα εκτυπωσης Wireless , Bluetooth μέσω κινητών τηλεφώνων και  USB καρτας , και  χάρις την μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής  9¨ μπορείς να κάνεις  προεπισκόπηση του αρχείου πριν το  τυπώσεις ,όλα γίνονται εύκολα και απλα. Η οθόνη διαθέτει λειτουργίες διαδραστικοτητας multi-touch και “touch-swipe”, που είναι γνωστές από τα smart-phones και tablet Pcs.  Οι χρήστες με προσαρμοσμένα  εικονίδια  ρυθμίζουν τις  εργασίες τους δουλεύοντας ευκολότερα και γρηγορότερα .

Πραγματική μείωση κόστους : Mοναδικός Eco δείκτης που επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί τη κατανάλωση χαρτιού, γραφίτη καθώς και τη κατανάλωση ενέργειας από τη συσκευή, ανά λογαριασμός ή ανά χειριστή για την προώθηση της καλύτερης σχέσης κόστους-χρήσης.Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άριστη  πιστότητα ακρίβειας χρωμάτων  που στηρίζεται στην αποκλειστικότητα της  DEVELOP Simitri HD toner ,μεγάλης διάρκειας, που δίνει  ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ στις εκτυπώσεις σας.

Για το φινίρισμα εντύπου θα παρουσιαστούν

νέα κοπτικά όπως το RC508M ,που κόβει διάσταση χαρτιού Β2, ΚW3982 ηλεκτρικό κοπτικό , μηχανημα Χρυσοτυπίας, μηχανήματα  πίκανσης- περφορέ, διπλωτικά, συρραπτικά και πολλά άλλα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ  ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε μαζί μας  τις νέες  On demand εφαρμογές  στην Έκθεση  PromoSign by Epigraphica , στις 26-27-28 Μαίου 2012 στο MEC Παιανίας  στο περίπτερο 309.

 

 

ΑΘΗΝΑ : ΗΡΑΣ  6, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ  ΤΚ14451  /  ΤΗΛ. 210-2854000  FAX: 210-2854005

ΘΕΣ/ΚΗ : ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ 19-21, ΤΚ54638  /  ΤΗΛ. 2310-205878 FAX: 2310-205831

e-mail : info@arvanitis-p.gr

website : www.arvanitis-p.gr,      www.dprint.com.gr ,   www.arvanitishop.gr/

Μοιράσου το άρθρο!