Υγεία

01/08/2013 - 19:24

Ο Βασίλης Μουζάλας ο νέος Διοικητής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Με τη διαδικασία του «σβήσε – γράψε» καταρτίζεται τους τελευταίους τρεις μήνες η λίστα με τους μάνατζερ που θα στελεχώσουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, διαδικασία που ως φαίνεται όμως θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό και υπό τη διακριτική εποπτεία της ενιαίας «γαλάζιας» πλέον ηγεσίας του υπουργείου Υγείας της δικομματικής κυβέρνησης της χώρας.
 
Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των αρμοδίων ότι η επιλογή των 87 διοικητών και 93 υποδιοικητών του ΕΣΥ θα είχε περατωθεί περί τα μέσα Μαΐου –και πάντως σε διάστημα έξι – επτά εβδομάδων από την εκπνοή της προθεσμίας των υποψηφιοτήτων τον περασμένο Μάρτιο- η αλλαγή των αξιωματούχων του ΕΣΥ σύμφωνα με τα νέα, αυστηρά κριτήρια που θεσπίστηκαν δεν έχει υλοποιηθεί. Ο ανασχηματισμός και η νέα πολιτική ισορροπία που επιβάλλει η συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση αλλάζουν τα δεδομένα και στην τοποθέτηση των μάνατζερ στα νοσοκομεία. Η αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών του ΕΣΥ θα παραδώσει πλέον την εισήγησή της  στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη -αντί του κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου- ο οποίος θα λάβει και την τελική απόφαση για τα πρόσωπα.
 
Η ανακοίνωση των νέων διοικητικών στα νοσοκομεία της χώρας από τον υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης βάζει τέλος σ' αυτό το σήριαλ
 
Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης θα είναι ο κος  Βασίλης Μουζάλας

Μοιράσου το άρθρο!