Υγεία

03/09/2012 - 19:54

Σκληρή κόντρα μεταξύ εργαζομένων στο Νοσοκομείο-Νέα ανακοίνωση

Σκληρή κόντρα μεταξύ εργαζομένων στο Νοσοκομείο-Νέα ανακοίνωση

 

Δ.Α.Κ.Ε. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ     ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ανακοίνωση που έχετε στα χέρια σας αποτελεί απάντηση στο λιβελογράφημα που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ,με υπογραφές των μελών των υπόλοιπων παρατάξεων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Χρειάστηκε πολύ σκέψη για το αν πρέπει να απαντήσουμε στις αστειότητες, στα ψεύδη και τις ασυναρτησίες τους.

Tελικά απαντάμε γιατί θεωρούμε ότι εσείς οι συνάδελφοι-εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης που είσαστε ο μοναδικός κριτής των πράξεων και των δραστηριοτήτων μας αφού, δικοί σας εκπρόσωποι είμαστε και με τη δική σας ψήφο είμαστε εδώ, τα δικά σας συμφέροντα υπερασπιζόμαστε και πρέπει να γνωρίζετε.

Σας είχαμε μιλήσει στην προεκλογική μας διακήρυξη μεταξύ άλλων, ότι σας ζητούμε την πλειοψηφία στο Δ.Σ. του Συλλόγου, πιστεύοντας ότι ομοιόμορφες και  συμπαγείς ομάδες διαχειρίζονται καλύτερα και ευέλικτα τα θέματα, πιο αποτελεσματικά ,επίσης πλειοψηφία σας ζητήσαμε ,γιατί βλέπαμε ποιοι ζητούσαν τη ψήφο σας…..

Σεβόμενοι όμως απόλυτα το αποτέλεσμα των εκλογών , προτείναμε και συνεχίζει να είναι σε ισχύ η πρότασή μας ,ένα Διαπαραταξιακό Προεδρείο ανάλογα με τη εκλογική δύναμη της κάθε παράταξης, πρακτική άλλωστε που εφαρμόζεται παντού ακόμα και σε Κυβερνητικό επίπεδο πλέον.

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - Χαράλαμπος Σαλταμάρας και Ευστράτιος Σαμαράς) δείτε τι έλεγαν και πως έπραξαν. (αντιγραφή αυτολεξεί).

[[[ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

         ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

     Συνάδελφοι από την πρώτη μας ανακοίνωση απευθυνθήκαμε στους εργαζόμενους που έχουν αγανακτήσει από την κατάσταση που βιώνουμε.

Καλούσαμε τους εργαζόμενους να δώσουν μήνυμα αντεπίθεσης στα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.- ΛΑΟΣ και όσων άλλων υποστηρίζουν τις πολιτικές αυτές.....

.....Ως εκ τούτο δεν θα στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια συγκρότησης προεδρείου  που να αποτελείται με την ΔΑΚΕ....

.....Σε αυτή τη λογική προτείνω τους υπόλοιπους υγιείς συνδυασμούς  να στηρίξουν την πρόταση συγκρότησης προεδρείου της  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και είναι η ακόλουθη :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ :                  ΑΓ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:               ΑΓ. ΕΝΟΤΗΤΑ 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ :          ΑΓ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ :                         ΑΡΙΣΤ. ΑΓ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  ΔΑΚΕ ......

.......Δυστυχώς όμως και οι δυο προτάσεις μας δεν ψηφίστηκαν, ενώ έκπληξη προκάλεσε η ψήφος στήριξης  του εκπροσώπου της  ΑΓ. Ενότητας (Μαλιάκα Χαράλαμπου) στην ΔΑΚΕ, και για τρίτη φορά η αποχή της  ΑΡ. ΑΓ. Παρέμβασης  (Βόμβα Βικτώρια) από την ψηφοφορία με αποτέλεσμα την συγκρότηση προεδρείου από την ΔΑΚΕ, και την άρνηση από την πλευρά μας οποιαδήποτε θέσης στο προεδρείο ακλουθώντας πιστά το πλαίσιο μας.]]]

            Ήθελαν δηλαδή από τη αρχή μη αποδεχόμενοι την ετυμηγορία σας να βάλουν την Παράταξη που εσείς εκλέξατε πρώτη, στην άκρη, σαν να επιβλήθηκε η ΔΑΚΕ στο Δ.Σ. και στο Προεδρείο του Συλλόγου, να μη ψηφίστηκε από εσάς για το Δ.Σ., αλλά και από τους ίδιους για τη συγκρότηση του Προεδρείου.

Στο Δ.Σ. της  Δευτέρας 27 Αυγούστου, είχαμε το ευτράπελο να καταθέσουν (πρωτοφανές και πρωτάκουστο στα συνδικαλιστικά χρονικά αφού δεν υπάρχει καν καταστατική πρόβλεψη πουθενά) και πρόταση μομφής!!!!! κατά του Προεδρείου με γελοίες, συκοφαντικές και απαράδεκτες αλλά το κυριότερο αστήρικτες αιτιολογίες που διαβάσατε στις ανακοινώσεις τους.(αναζητήστε την ανακοίνωσή τους)

Σε νέο έκτακτο Δ.Σ. που ζητήσανε και έγινε στις 31-8-2012 πριν συζητηθεί το θέμα που είχαν θέσει ενώ σε μας καταθέσανε την αίτηση για Δ.Σ.,  και ορθά έπραξαν ,πριν ξεκινήσει το συμβούλιο θέσανε  θέμα μη αναγνώρισης του προεδρείου!!! Αυθαίρετα, φασιστικά και αλλοπρόσαλλα,ακολούθως βέβαια, αφού δε υποπέσανε στο ολίσθημα να ακολουθήσουν τη παραίνεση του γνωστού στελέχους κόμματος–συναδέλφου που έλεγε <<άντε ρε παρατήστε τους και συνεδριάστε από δίπλα!!!) εντούτοις συνεδρίασαν υπό την προεδρεία του  νόμιμου Αντιπροέδρου και Γραμματέα του συλλόγου Ν.Πετρά ( ο Πρόεδρος αποχώρησε λόγω επιστροφής στο τμήμα του αφού εργαζόταν).

Με τέτοια <<σοβαρά>> θέματα αναγκαζόμαστε και εμείς να ασχολούμαστε .

Συνάδελφοι,

η Δ.Α.Κ.Ε. ούτε εκβιάζεται, ούτε πατρονάρεται και φυσικά δεν <<παίζει>> σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, οι θέσεις της είναι σαφέστατες και ξεκάθαρες.

Αν και κατανοούμε απόλυτα την δύσκολη θέση της πατρίδας, είμαστε αταλάντευτα απέναντι σε πολιτικές συρρίκνωσης του δημοσίου συστήματος υγείας, είμαστε απέναντι και αυστηρότεροι  σε αυτή ειδικά τη κυβέρνηση, που συνεχίζει να λαμβάνει επώδυνα και άδικα μέτρα ερήμην του λαού.

Έχουμε τονίσει σε κάθε δημόσια παρέμβασή μας ότι η υγεία, η παιδεία, η αξιοπρέπεια και η ασφάλεια του πολίτη είναι δημόσια και ανταποδοτικά αγαθά της πολιτείας και αυτό το "δόγμα" καθορίζει την στάση μας.

Ειδικότερα εδώ στο νοσοκομείο μας, χωρίς "θόρυβο" υλοποιώντας την προεκλογική μας δέσμευση, ο λόγος μας  είναι σεβαστός και να λαμβάνεται υπόψη και αυτό οι κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ. το ονομάζουν συνδιοίκηση. Ενδεικτικά θυμίζουμε: Την παρέμβασή μας να μην γίνει καμία περικοπή και συρρίκνωση οργανικής θέσης και τμήματος κατά την υποβολή της πρότασης της διοίκησης για τον καινούριο οργανισμό του ιδρύματος, η συμβολή μας στην καταβολή των δικαστικών διεκδικήσεων σε μερίδα συναδέλφων(αυτοί λένε κατά τύχη έγινε)  η διαρκής ενασχόληση μας με τα θέματα που μας αφορούν όπως οι υπόλοιπες δικαστικές διεκδικήσεις, η αποτροπή περαιτέρω μείωσης των πρόσθετων αμοιβών, οι παρεμβάσεις μας στο να μην γίνουν αδικίες στις επικείμενες κρίσεις προϊστάμενων, η ενίσχυση με περαιτέρω προσωπικό με οιανδήποτε σύννομο τρόπο, ακόμα,  η συμμετοχή μας σε κάθε αγωνιστική δράση (στάσεις εργασίας-η δημοσιοποίηση των προβλημάτων του χώρου μας (αυτά είναι και οδηγίες της ομοσπονδίας) συμμετοχή σε πορεία προς τον ΥΠΑΔ -συμμετοχή σε σύσκεψη με τους φαρμακοποιούς κ.λ.π.).  Η καθημερινή παρουσία μας στο χώρο του νοσοκομείου συνδυάζοντας δύσκολα πολλές φορές συνδικαλιστική υποχρέωση- εργασία-οικογένεια, οι προσεκτικές  και τολμηρές δημόσιες παρεμβάσεις μας σε ότι αφορά την τιμή και την υπόληψη του ιδρύματος και των εργαζομένων του, ενόχλησαν και ενόχλησαν γιατί χωρίς να το αντιληφθούμε εμείς, αφού η δράση μας δεν κοιτά τις επόμενες εκλογές, προφανώς συναντά την αποδοχή σας και την επιδοκιμασία σας.

Εμείς συνάδελφοι αυτά μπορούμε να κάνουμε, έτσι αντιλαμβανόμαστε το ρόλο μας, είμαστε το σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, την τρόικα δυστυχώς…..δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα τη διώξουμε…..

Ξέρετε συνάδελφοι ποιο θα ήταν το εύκολο για μας; Να αλλάξουμε ρόλους μέσα στο Δ.Σ. του συλλόγου, να τους δώσουμε το Προεδρείο που δεν τους δώσατε εσείς με την ψήφο σας, αλλά και οι ίδιοι που δεν ανέλαβαν γιατί δεν ήθελαν, ενώ μπορούσαν, η’ να ακολουθήσουμε την πρόταση της ΑΓ.ΕΝ.(Μ.Μαλλιάκας) ανά μήνα προεδρείο!!! και εμείς να πάρουμε την θέση της ανεύθυνης και κατά βούληση αντιπολίτευσης, να μην συμμετέχουμε πουθενά, να κάνουμε ασφαλή κριτική, να διοργανώνουμε παρασυναγωγές, να εκδίδουμε δικά μας έντυπα όπως ακριβώς κάνουν αυτοί.. αλλά αν και μπήκαμε πολλές φορές σ' αυτό τον πειρασμό μάλλον δεν θα ενδώσουμε ,πρώτον γιατί δεν ξέρουμε να τον <<παίξουμε>> αυτό το ρόλο και δεύτερον γιατί τον ρόλο στο καθένα μας που ασχολείται μα τα κοινά τον δίνετε εσείς και πάντως ρόλο υπονομευτή της λειτουργίας του Δ.Σ. του συλλόγου δεν δίνεται σίγουρα σε κανέναν.

Συνάδελφοι σίγουρα δεν λέμε ότι για όλα πράττουμε άριστα, πολλά μπορούν να βελτιωθούν, ξέρουμε τα προβλήματα που σας απασχολούν και πως αλλιώς θα γινόταν αφού τα αντιμετωπίζουμε και εμείς και ίσως και σφοδρότερα, όμως, ζούμε έκτακτες καταστάσεις ,πρωτόγνωρες και όλοι ψάχνουμε το βηματισμό μας. Αυτοί νομίζουν ότι είναι ένα κακό όνειρο και θα επανέλθουμε γρήγορα στο πρότερο βίο, αν και τους ζητήσαμε την ενεργοποίησή τους εντούτοις ,άλλα έχουν στο μυαλό τους και φάνηκε καθαρά  .

              Τώρα, στην αναιτιολόγητη ,μη νόμιμη και ανήθικη πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσαν εναντίον μας και την εμφανή τους προσπάθεια να ξανακάνουν το σύλλογο μαγαζάκι τους  απαντάμε: 

           Πρόταση μομφής κατά της λειτουργίας του Προεδρείου δεν προβλέπεται καταστατικά και πάντως πρέπει να σημειωθεί σοβαρό παράπτωμα, ποινικό, ενάντια στα συμφέροντα των συναδέλφων,  για να έχει υπόσταση ηθική τουλάχιστον. Ποια από τα παρακάτω επισείουν πρόταση μομφής και μάλιστα μη καταθετημένη και εμπεριστατωμένη μέχρι στιγμής.

           Μας λένε λοιπόν ότι δεν κάναμε έκτακτη συνεδρίαση στις 13-8-2012 ως οφείλαμε.

            Για  ίδια θέματα είχαν προκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. και μάλιστα το πραγματοποιήσαμε αυθημερόν, πριν πέντε ημέρες(6-8-2012) και πάρθηκε απόφαση στο ένα θέμα(αναρρωτικές άδειες) που δεν τους άρεσε. Μετά και συγκεκριμένα από τις 13-8-2012 έως και 26-8-2012 τόσο ο Πρόεδρος και άλλα μέλη λείπαμε σε κανονική άδεια και εκτός Μυτιλήνης και μάλιστα τους ήταν εκ των προτέρων γνωστό. ΤΥΧΑΙΟ? Θα μπορούσαν να συνεδριάσουν και μόνοι τους άλλωστε.

         Μας λένε αποχωρήσαμε από το συμβούλιο της 27-8-2012 για να αποφύγουμε τα δύο <<καυτά>>θέματα των πρόσθετων αμοιβών και των αναρρωτικών αδειών.

         Εδώ γελάμε γιατί η ανακοίνωση με πρωτοβουλία του Προέδρου και με ομόφωνη αποδοχή για τις πρόσθετες αμοιβές (4-8-2012) είναι ακόμα τοιχοκολλημένη στους Π.Α. και επιτέλους ας πάψουν να κλαψουρίζουν και να κραυγάζουν  οι καλοβολεμενάκηδες υπογράφοντες μαζί με τους πάτρωνές τους αφού οι τρεις   είναι απαλλαγμένοι  βαρδιών αντίθετα  με τον Πρόεδρο του συλλόγου που μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία από εσάς είναι εδώ και τις νύκτες και τις Κυριακές και τις αργίες και είναι φαρισαϊσμός να κόπτονται αυτοί για τις πρόσθετες αμοιβές περισσότερο από αυτούς που τις περιμένουν με αγωνία. Όσο για τις αναρρωτικές η θέση μας ήταν γνωστή και από τη ακριβώς προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.(6-8-2012) οπότε καυτό θέμα ήταν για αυτούς που δεν βγήκαν <<ασπροπρόσωποι>> απέναντι στους επιλεκτικούς προστατευόμενούς τους. 

       Μας λένε δεν υλοποιούμε τις αποφάσεις του Δ.Σ. και αναφέρουν ενδεικτικά άκουσον-άκουσον: εγγραφή στο σωματείο όλων των εργαζομένων στο ίδρυμα ήτοι ιδιωτικά συνεργεία ,γιατί δεν τους υποστηρίξαμε σε 11 απολύσεις!!..αν και τέτοια απόφαση δεν πάρθηκε ποτέ γιατί δεν είναι ανέφικτη και αντικαταστατική, το αφήνουμε στη κρίση σας συνάδελφοι .Πάντως εμείς ανθρώπινα σταθήκαμε και στεκόμαστε κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους και το ξέρουν, αυτοί όμως θέλουν και τη….ψήφο τους.

        Μέσα στη μη υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. αναφέρουν και την λέσχη, τη ταλαίπωρη αυτή λέσχη που χωρίς ίχνος ερυθρίασης μερικοί  έχουν βαρύτατες ευθύνες για το κατάντημά της, αποκρύβουν  την πρόσκληση δικηγόρου για σχετική ενημέρωση επί του θέματος που έγινε….. Εμείς  υποσχόμεθα λύση συμφέρουσα και με βάθος χρόνου αλλά επί του παρόντος μη δημόσια ανακοινώσιμη μιας και δεν τη χειριζόμαστε αποκλειστικά.

      Μέχρι σήμερα  έχουμε πραγματοποιήσει είκοσι (20) συνεδριάσεις! και στη συντριπτική πλειοψηφία οι αποφάσεις είναι ομόφωνες και υλοποιημένες ,με τα περισσότερα θέματα <<δικά τους>> ,αυτοί βέβαια ούτε τα πρακτικά δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Η τελευταία τακτική συνεδρίαση όντως(4η)  πραγματοποιήθηκε στις 30-5-2012 ,δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι στους επτά αυτούς μήνες που έχουμε τη τιμή να ηγούμαστε του Δ.Σ. ζήσαμε την πιο μακρόχρονη προεκλογική περίοδο και αμέσως ακολούθησε η θερινή περίοδος και ναι δεν πραγματοποιήσαμε τακτική συνεδρίαση τον Ιούνιο-Ιούλιο ,κάναμε όμως έκτακτες. Σε γενική συνέλευση που εκλήθη τον Ιούλιο καταστατικά προβλεπόμενη απουσίασαν επιδεικτικά και τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.   

        Μας λένε για συχνές επισκέψεις στο Διοικητή!!! Για ρουσφέτια!!!! …..

        Πραγματικά δεν  κατανοούμε τι εννοούν ας γίνουν συγκεκριμένοι γιατί μας κατηγορούν ακριβώς και συγκεκριμένα ,οι περισσότερες δε επισκέψεις έγιναν εν γνώσει τους και πολλές με συμμετοχή τους.

        Μετατρέψαμε λένε το Δ.Σ. σε διευθητήριο προσωπικών υποθέσεων κ.λ.π. αυτοί που ήταν να μας σταματήσουν που είναι και περισσότεροι, στη πλήρη σύγχυση που τους έχει καταλάβει, προφανώς κάτι άλλο εννοούν, αν πάντως καταλαβαίνουμε εννοούν τις επισκέψεις που δεχόμαστε στο γραφείο του συλλόγου αφού είναι ανοικτό καθημερινά από την μέρα της εκλογής μας. Ναι δεχόμαστε πλείστες επισκέψεις συναδέλφων και όχι μόνο, γενικά διεκπεραιώνουμε την δουλειά για την οποία είμαστε εκ θεσμού ταγμένοι το μεμπτό που είναι.

         Παραμελήσαμε τις δικαστικές διεκδικήσεις λένε ,ψεύδος αυταπόδεικτο ,τώρα βρήκαν να το πουν φοβούμενοι….. μη ψηφίσουν εμάς μερικοί συνάδελφοι που δικαιώθηκαν και παίρνουν τα χρήματά τους, αλλά και λαϊκισμός αφού το χρησιμοποιούν ξέροντας πόσο αγγίζει τους συναδέλφους αυτό το θέμα.Τους κάναμε συνάδελφοι πρόταση να το αναλάβει ο τέως πρόεδρος του συλλόγου κος Σαλταμάρας που  είναι και περισσότερο γνώστης του θέματος αφού αυτός τις χειρίστηκε τις περισσότερες περιπτώσεις...σιγά μη δεχόταν, κορόιδο είναι. Πάντως σας καθησυχάζουμε γιατί είμαστε σε επαφή με τις υποθέσεις ,ζητάμε όμως τη κατανόησή σας ,για να είμαστε τίμιοι απέναντί σας αφού καταλαβαίνετε τις ιδιάζουσες συνθήκες.

        Μας λένε ότι ο Πρόεδρος του συλλόγου εκφράζει προσωπικές απόψεις στα Μ.Μ.Ε., πότε και που, αυτό τουλάχιστον έχει πολλούς μάρτυρες αφού όντως ο σύλλογος δια του Προέδρου του κυρίως, πράγματι πρέπει και κάνει κοινωνό την κοινωνία εξωτερικεύοντας τα θέματα μας ,πάντα στο πλαίσιο του  δικαίου των εργαζομένων και του ιδρύματος. Πάντως οπόταν τους καλούσαμε να εμφανιστούμε μαζί ώστε να δείξουμε και την συλλογικότητα του οργάνου …εξαφανιζόταν, κατανοητό.

         Ποτέ δεν έκαναν πρόταση για διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης απεναντίας δεν πέρναγε καμία πρόταση δική μας(κρασιά-συναυλία) αφού διαθέτουν την πλειοψηφία, ακόμα και η καθιερωμένη εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας-απονομή τιμής στους συνταξιοδοτηθέντες συναδέλφους, πέρασε οριακά με 4-3 ψήφους!

          Αυτά όλα ,όπως και  οι συνεδριάσεις του Δ.Σ., είναι καταγεγραμμένα, ηχογραφημένα στα επίσημα πρακτικά και αρχειοθετημένα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

         Η απόφασή τους να δημιουργήσουν αδιέξοδο και μπάχαλο στη λειτουργία του Δ.Σ. του συλλόγου μας ήταν  σχεδιασμένο από τη αρχή (το περιμέναμε λίγο αργότερα) εμφανής δε είναι ο φθόνος  αλλά γίνονται  και κάτω από τις οδηγίες του συναδέλφου- στελέχους <<εκκολαπτόμενου>> κόμματος εξουσίας, με σκοπό την δημιουργία <<κόλασης>> στους εργασιακούς χώρους, κόλαση που αποκλειστικό στόχο έχει συγκεκριμένη κομματική εκμετάλλευση που κανένα όφελος για μας τους εργαζόμενους δεν βλέπουμε, παρά ίσως το….τέλος! Άλλο είναι  αγαπητοί συνάδελφοι η πάλη, η αντίσταση και άλλο το μπάχαλο για ιδία προβολή και ικανοποίηση που επιθυμούν οι γνωστοί κύριοι και κυρία συνάδελφοι.   

        Αυτό δεν θα περάσει και από τη στιγμή που δεν δέχονται (την φοβούνται) τη λύση να τη δώσετε εσείς ,δεν δέχονται να τη δώσουμε εμείς οι επτά (7) εκπρόσωποί σας με ευθύνη και σεβασμό απέναντί σας και με αμοιβαίες υποχωρήσεις (δεν τους συμφέρει), θα τη δώσει αναγκαστικά η ευνομούμενη πολιτεία.   

        Αυτή είναι η αλήθεια συνάδελφοι ,βασιζόμενοι και στο δικό σας κριτήριο σας καλούμε να μη μαίνεται αμέτοχοι ,βασιζόμαστε πάνω σας.

 

  

ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΣΑΣ.

 

      ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  

 

ΣΤΡΑΤΗΣ  ΚΛΕΑΝΘΗΣ  (Πρόεδρος) -  ΝΙΚΟΣ  ΠΕΤΡΑΣ (Γραμματέας)– ΚΩΣΤΑΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ (Ταμίας) - ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής) - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ (μέλος συνδιασμού) - ΣΤΡΑΤΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ (μέλος συνδιασμού) - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΣΤΟΥ (μέλος συνδιασμού)

Μοιράσου το άρθρο!