Υγεία

16/08/2021 - 16:07

3 νεκροί στη Λέσβο από κορονοϊό - Δεύτερος νεκρός από την ίδια πολυκατοικία στη Μυτιλήνη

Άλλοι τρεις θάνατοι ασθενών που νοσηλεύονταν με κορονοϊό , σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ανάμεσα τους ένας άνδρας 54 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ανεβάζοντας συνολικά σε 68 τα θύματα της πανδημίας στη Λέσβο.

Η αύξηση των κρουσμάτων - όπως αναφέρει η ΕΡΤ Αιγαίου  που σημειώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο νησί, αποτυπώνεται και στις νοσηλείες του νοσοκομείου. Στο Βοστάνειο σήμερα (16/8/2021) νοσηλεύονται 12 ασθενείς στην κλινική covid και άλλοι δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό, πλην ενός,  είναι ανεμβολίαστοι.

 

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον είναι ότι ο 54χρονος διέμενε σε πολυκατοικία σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Μυτιλήνης όπου είχαμε θρηνήσει πριν από μερικές ημέρες κι άλλο θύμα του κορονοϊού. Ασφαλώς και είναι δύσκολο να διερευνηθεί αυτή η "σύμπτωση". Δυστυχώς ξανάρχεται στην επιφάνεια το θέμα με την απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους.

 

Δυστυχώς η κατάσταση θα γίνει πιο δύσκολη τις επόμενες ημέρες καθώς όλοι γνωρίζουν πλέον ότι την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου σε πολλούς χώρους δεν τηρήθηκαν τα μέτρα.... η  Αστυνομία απούσα! 

Μοιράσου το άρθρο!