Υγεία

27/02/2023 - 22:39

Αεροδιακομιδή άντρα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Με το αεροσκάφος φύλακας Άγγελος του ΕΚΑΒ Beechcraft King Air 350, έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, η αεροδιακομιδή στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης του 70χρονου άντρα που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στο Καρλοβάσι της Σάμου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το samos24.gr , το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τον κόμβο του ΔΕΔΔΗΕ Καρλόβασι, όταν το δίκυκλο με δύο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του, εξαιτίας των λαδιών που υπήρχαν στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του Κ.Υ και μετέφερε τους τραυματίες αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου οπού οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι ο οδηγός του δικύκλου έπρεπε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης καθώς είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την πτώση του στο οδόστρωμα.

Τον 70χρονο, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος, παρέλαβε απο το νοσοκομείο, πλήρωμα διασωστών του ΕΚΑΒ Σάμου και τον μετέφερε στο αεροδρόμιο και από εκεί διακομίσθηκε στη Μυτιλήνη με πτήση του ΕΚΑΒ.

 

Μοιράσου το άρθρο!