Υγεία

05/05/2022 - 18:38

Άσκηση πυρασφάλειας - πυρόσβεσης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης (φωτο)

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καμπούρης μας ενημερώνει:

Σήμερα Πέμπτη 5/5/2022 στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – εκπαίδευση σε θέματα πυρασφάλειας – πυρόσβεσης, στο προσωπικό του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης .

Μετά τη θεωρητική προσέγγιση του θέματος, έγινε επίδειξη στον αύλειο – υπαίθριο χώρο του Νοσοκομείου, της χρήσης των υπαρχόντων μέσων πυρόσβεσης- κατάσβεσης.

Το προσωπικό (Ιατροί, νοσηλευτές, Διοικητικοί και τεχνικοί) είχαν τη δυνατότητα να χειριστούν πυροσβεστήρες, και τα υπάρχοντα μέσα πυρόσβεσης υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών.

Ευχαριστώ θερμά τόσο τον Διοικητή της ΠΥ Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για εκπαίδευση του προσωπικού του Νοσοκομείου μας ,τον Αξιωματικό εκπαιδευτή που με παραστατικό και πρακτικό τρόπο πραγματοποίησε την εκπαίδευση. καθώς και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας που με εξαιρετικό ενδιαφέρον συμμετείχε στην παραπάνω εκπαίδευση.

Κύριος στόχος της παρουσίασης ήταν η εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού του Νοσοκομείου τόσο στους πιθανούς κινδύνους όσο και στα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την αποφυγή οποιασδήποτε ανεπιθύμητης ή επικίνδυνης κατάστασης που θα θέσει σε κίνδυνο την ζωή των εργαζομένων, ασθενών και συνοδών!

Μοιράσου το άρθρο!