Υγεία

12/02/2021 - 12:28

Βρέθηκε λύση για τους 60αρηδες της Λήμνου. Για τους 60αρηδες της Μυτιλήνης;

Ο Βουλευτής Λέσβου και Αντιπρόεδρος της Βουλής Χ. Αθανασίου μας ενημέρωνει:

Με αφορμή τον ανακοινωθέντα προγραμματισμό του εμβολιασμού κατοίκων της Λήμνου, ηλικίας 60-64 ετών, στο Κέντρο Υγείας Καλλονής Λέσβου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε τα ακόλουθα:

Ύστερα από άμεση επικοινωνία που είχα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, σας γνωρίζω ότι όλοι οι κάτοικοι της Λήμνου, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Λήμνου.

Προς τούτο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τις λεπτομέρειες τις προσεχείς ημέρες.

Συνεπώς, ουδείς θα μεταβεί προς εμβολιασμό από τη Λήμνο και τον Αη Στράτη στη Λέσβο.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

Βουλευτής Ν Λέσβου

-------

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι τι θα γίνει με τους 60αρηδες της Μυτιλήνης καθώς όσοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 60-64 και προς το παρόν το σύστημα τους στέλνει όλους στην Καλλονή.... Υπενθυμίζουμε το Κέντρο Υγείας Καλλονής (ΚΥΚ) επίκειται να ενεργοποιηθεί ως εμβολιαστικό κέντρο με εμβόλια της AstraZeneca  στις 15.02.2021 και για τις ηλικίες 60-64.

Διαβάστε εδώ τη χθεσινή καταγγελία αναγνώστη του Lesvosnews.net

 

Aναφέρει ο  κ. Σταύρος Σταυρίδης:

"θέλω να σας πω για το καψονι από το emvolio.gov.gr που μου έκαναν.

Μου ήλθε ειδοποίηση από τα Πάμφιλα να πάω Κ.Υ.ΚΑΛΛΟΝΗΣ να εμβολιαστω , φαντάζομαι ως ανήκων σε ευπαθείς ομάδες κ γιατί είμαι 60 ετών. 

Με υποχρεώνουν να οδηγήσω μόνος 37 χλμ  και βραδάκι ενώ έχω ανεύρυσμα τύπου Β αορτής με οξύ διαχωρισμό αυτής, 67% αναπηρία από το ΚΕΠΑ και δεν τους νοιάζει αν στο δρόμο πάθω κάτι!!!!.

Στην ιστοσελίδα  μέσα δεν δίνει καμία άλλη επιλογή με το Τ.Κ.  81100 ! "

 

Μοιράσου το άρθρο!