Υγεία

02/10/2022 - 07:12

Δραματική έκκληση συγγενών 57χρονου στη Λέσβο σε κώμα: «Εξαιρέστε από την αναστολή τον νευροχειρουργό Ε. Μπαϊραμίδη μήπως σωθεί ο άνθρωπος μας»

Αγωνιώδης έκκληση

Αγωνιώδης έκκληση από τους συγγενείς 57χρονου στη Λέσβο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του νησιού.

 

Όπως κατήγγειλαν στον Focus FM 103.6, ο άνδρας επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες το Βοστάνειο καθώς είχε χτυπήσει στο πόδι. Οι γιατροί έκριναν πως δεν έπρεπε να νοσηλευτεί και του έδωσαν αντιβίωση. Ωστόσο ο 57χρονος ανέβασε πυρετό και μέσα σε ώρες μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση εκ νέου στο Νοσοκομείο. Εκεί σύμφωνα με την καταγγελία υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, χάθηκε πολύτιμος χρόνος καθώς οι γιατροί ανέμεναν πρώτα τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου και έπειτα προχώρησαν στην εισαγωγή του.

«Όταν επιτέλους έγινε, ο άνθρωπος μας ήταν ήδη σε κώμα, μας είπαν πως έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο» σημείωσαν στον Focus FM.

«Πρέπει να εγχειριστεί άμεσα αλλά ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει την λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση είναι ο νευροχειρουργός Ευρυβιάδης Μπαϊραμίδης που βγήκε σε αναστολή. Απευθύνουμε έκκληση στον υπουργό Υγείας να γίνει εξαίρεση, να άρει την αναστολή μήπως σωθεί ο άνθρωπό μας» τόνισαν.

 

https://focusfm.gr/

Μοιράσου το άρθρο!