Υγεία

16/08/2020 - 18:31

Δύο ύποπτα κρούσματα κορονοϊού στη Μόρια

Ενημέρωση Κυριακή 16 Αυγούστου 2020


Δύο  ύποπτα κρούσματα κορονοϊου έχουμε σήμερα  στη Μυτιλήνη τα οποία αναμένεται αύριο να τα συμπεριλάβει ο ΕΟΔΥ στην ανακοίνωση του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvospost.com  και με κάθε επιφύλαξη, δύο νέα ύποπτα κρούσματα κορονοϊού έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο, κι ειδικότερα στο χωριό της Μόριας.

 

Όπως ενημερωθήκαμε δύο άνδρες μέσης ηλικίας είναι θετικοί στον ιό, οι οποίοι εργαζόταν σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μοριάς και δείγματα αυτά είναι αποτέλεσμα της σχετικής ιχνηλατησης ήδη επιβεβαιωμένου κρουσματος.

 

Επίσης, υπάρχει ακόμα ένα ύποπτο κρούσμα, πάλι από την ευρύτερη περιοχή της Μοριας, το οποίο αναμένει το δείγμα του αύριο.

 

Εν αναμονή των επισήμων ανακοινώσεων.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΕΟΔΥ σήμερα ανακοίνωσε 1 κρούσμα για την Λέσβο, αυτό του ιερέα εκκλησίας της Μυτιλήνης. Για την ηλικιωμένη από το γηροκομείο Μυτιλήνης που αναφέραμε χτες έχει σταλεί το δείγμα της στην Αθήνα ώστε να επανεξεταστεί γι΄αυτό και ο ΕΟΔΥ δεν το είχε σήμερα στην ανακοίνωση του.

 

Ο ιός φαίνεται πως έχει μεγάλη διασπορά σε πολλά μέρη και χωριά της Λέσβου καθώς μετα την Καλλονή, την Αγία Παρασκευή, το Πλωμαρι, και την Μυτιλήνη στην λίστα μπήκε σήμερα και η Μορια.

 

πηγη lesvospost.com

 

 

Μοιράσου το άρθρο!