Υγεία

02/08/2020 - 07:54

"Ιατρική Απόβαση 2020" στο Κέντρο Υγείας Καλλονής

Από το Σάββατο 1η Αθγούστου  ξεκίνησε το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Iατρική Απόβαση 2020», που διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) και το οποίο θα διαρκέσει έως και τις 10 Σεπτεμβρίου. 

Συγκεκριμένα και για τα επόμενα 4 διαδοχικά δεκαήμερα το Κέντρο Υγείας Καλλονής θα υποδεχθεί φοιτητές ιατρικής, οι οποίοι θα εντρυφήσουν στη μονάδα και στον τρόπο λειτουργίας της. Υπεύθυνοι συντονισμού των φοιτητών έχουν οριστεί ο Διευθυντής Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής κ. Δούκας Ζεϊμπέκης και η Επιμελήτρια Α΄ Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής κα. Ιωάννα Βλάχου σε συνεργασία με το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό πρόσωπικό.

Ο Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής κ. Αλέξανδρος Ροδίτης ανέφερε: Με ιδιαίτερη ικανοποίηση συμμετέχουμε στην «Ιατρική Απόβαση 2020», ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στον εθελοντισμό και στοχεύει στην πληρέστερη κατάρτιση των φοιτητών Ιατρικής σε συνδυασμό με τις θεωρητικές σπουδές τους, ώστε, προτού αναλάβουν θέσεις ιατρού υπηρεσίας υπαίθρου, να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας των μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων. Με τον κ. Ζεϊμπέκη και τη Διευθύντρια της Παιδιατρικής, κα. Παναγιώτα Χούτα, υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε τους πρώτους νέους επιστήμονες, όπως επίσης, για άλλη μια φορά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις ξενοδοχειακές μονάδες «Πασιφάη» και «Malemi», που αφιλοκερδώς θα φιλοξενήσουν τους φοιτητές ιατρικής.

Μοιράσου το άρθρο!