Υγεία

17/07/2022 - 10:00

Ημερίδα στη Μυτιλήνη για την σκλήρυνση κατά πλάκας και τα αυτοάνοσα νοσήματα

Ο Σύλλογος Πασχόντων και Φίλων Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας «ΕΛΠΙΖΩ»  σε συνεργσία με τον Λεσβιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων ΗΩΣ θα διεξάγει ημερίδα ενημερωτικού και επιστημονικού χαρακτήρα με θέμα: «Αόρατα Συμπτώματα- Αθέατες όψεις» στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπειο την Κυριακή 17 Ιουλίου και ώρα 10:00 το πρωί. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης μας θα είναι η φαρμακευτική εταιρεία Roche Hellas. 

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο Νευρολόγος κ. Κουρεμένος (Γενικός Δ/ντης Νευρολογικής Κλινικής 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας), ο Φυσίατρος κ. Τερζής Νικόλαος με εξειδίκευση στον ιατρικό βελονισμό, τον μυοσκελετικό υπέρηχο, την ανάλυση βάδισης, την χειροπρακτική και επιστημονικός Δ/ντης του Τμήματος Αποκατάστασης Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, με μεταπτυχιακές σπουδές στην “Διαχείριση κρίσεων υγείας»,  και Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και η διακεκριμένη ψυχολόγος, με ειδίκευση στην Συμβουλευτική Ψυχολογία η κ. Καραβοκύρη. 

Οι ομιλητές θα μιλήσουν για τα αόρατα συμπτώματα των αυτοάνοσων νοσημάτων με έμφαση στην σκλήρυνση κατά πλάκας πριν και μετά την διάγνωση, τον τρόπο αντιμετώπισής τους και πτην επίδραση αυτών των συμπτωμάτων στη ζωή ενός ανθρώπου που πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Οι ομιλίες θα συνοδεύονται με καφέ στο χώρο του ξενοδοχείου Ηλιοτρόπειο και η αίθουσα είναι κλιματιζόμενη. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας covid-19. 

Μετά το πέρας των ομιλιών θα διεξαχθεί συνέντευξη τύπου με τον τοπικό τύπο για αυτό τον λόγο θα θέλαμε να είσαστε κοντά μας για την διεξαγωγή αυτής της συνέντευξης τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε στο τηλ. 6946011012

Μοιράσου το άρθρο!