Υγεία

02/08/2020 - 16:25

Και δεύτερο κρούσμα στη Σχολή Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή - Ανησυχία για 229 άτομα από τη Λέσβο

Δεύτερος ασθενής με κοροναϊό εντοπίστηκε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, μετά τους ελέγχους που έγιναν συνεπεία του πρώτου κρούσματος που είχε εντοπιστεί σε εκπαιδευόμενο συνοριοφύλακα.

Σύμφωνα με το xronos.gr ο δεύτερος ασθενής ανήκει στον κύκλο των επαφών του πρώτου. Ο φορέας του δεύτερου κρούσματος προς το παρόν βρίσκεται σε απομόνωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Κομοτηνή. 

Ο νεαρός είναι από τη Xίο και μέχρι στιγμής τα συμπτώματά του είναι ήπια. Όπως αναφέρουν ιστοσελίδες της Κομοτηνής, «ο φορέας του δεύτερου κρούσματος προς το παρόν βρίσκεται σε απομόνωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής, ωστόσο αν διαπιστωθεί επιδείνωση της κατάστασής του, θα μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Αν διαπιστωθεί επιδείνωση της κατάστασης του, θα μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Υπενθυμίζεται ότι στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο 534 συνοριοφύλακες (άνδρες και γυναίκες) που κατάγονται και θα υπηρετήσουν στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου. 229 άτομα είναι το νησί μας, τη Λέσβο. 

Μοιράσου το άρθρο!