Υγεία

13/11/2021 - 13:35

Κόλλησε από τον ιερέα χωριού στη Λέσβο χωρίς να πάει εκκλησία - Αποκαλύψεις από τον γιο του 79χρονου που πέθανε από κορονοϊό

Ο 79χρονος που έχασε τη μάχη δεν είχε πάει ο ίδιος στην εκκλησία, αλλά η σύζυγός του η οποία νόσησε και μετέδωσε τον κορoνοϊό στο σπίτι.

Τεράστια διασπορά προέκυψε στο χωριό Μυχού, όταν ιερέας κοινωνούσε τους πιστούς ενώ ήταν θετικός στον κορονοϊό.

 

"Ο καημένος τζάμπα έφυγε. Είχε βέβαια πρόβλημα υγείας με την καρδιά, είχε τα προβληματάκια, πήγαινε μία χαρά ο άνθρωπος. Μόλις κόλλησε κορονοϊό, τον τέλειωσε", σχολίασε ο γιος του 79χρονου που έχασε τη μάχη, μιλώντας στο Live News.

Στην εκκλησία δεν είχε πάει ο ίδιος, αλλά η σύζυγός του η οποία νόσησε και μετέδωσε τον κορoνοϊό στο σπίτι.

 

"Η μητέρα μου μέχρι εκείνη την στιγμή δεν πήγαινε στην εκκλησία για να μην κολλήσει. Τι έγινε εκείνη την ημέρα πήγε, κόλλησε η μάνα μου κόλλησε τον πατέρα μου, πάει έχασα τον πατέρα μου προχθές".

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, στην εκκλησία δεν τηρείτο κανένα μέτρο, με τον ιερέα μάλιστα να προτρέπει τους πιστούς να κατεβάσουν τη μάσκα.

"Όλοι μαζεύονται χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, ούτε μάσκες, ούτε να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μέσα στην εκκλησία τίποτα και από εκεί ξεκίνησε όλη η διασπορά", πρόσθεσε ο γιος του 79χρονου.

Στη Μυχού Μυτιλήνης ένας στους τρεις νοσεί με κορονοϊό. 27 θετικοί από τους συνολικά 100 κατοίκους.

Μοιράσου το άρθρο!