Υγεία

13/03/2014 - 18:58

Νεκρή σε απόσταση 9 μέτρων από το Αγροτικό Ιατρείο Αγιάσου!

Σ

ήμερα στην Αγιάσο υπήρξε η απώλεια ενός συνανθρώπου μας. 52χρονη γυναίκα (H.K.)  έφυγε από τη ζωή εντελώς αβοήθητη. Μετά μας λένε για κράτος πρόνοιας. Αν είσαι φτωχός, είσαι ΜΟΝΟΣ σου.

Η ειρωνεία της όλης υπόθεσης είναι ότι το σπίτι της εκλιπούσας είναι όχι μεγαλύτερη απόσταση των ΕΝΝΙΑ μέτρων από το ¨ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΙΑΣΟΥ¨. Τρόπος του λέγειν Ιατρείο αφού πλέον δεν υπάρχει Αγροτικός Ιατρός που να εφημερεύει.

Σε ένα κεφαλοχώρι όπως η Αγιάσος, οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι αποφάσισαν ότι η ζωή όλων των Αγιασωτών είναι εξαγοράσιμη!!!. Φυσικά δεν ξέχασαν εντελώς τους Αγιασώτες. Έχουν στείλει συνταγογράφο Αγροτική γιατρό, η οποία έρχεται δύο με τρεις φορές στην Αγιάσο και επιδίδεται στον αγώνα της συνταγογράφησης.

Στην πόρτα του Αγροτικού ιατρείου, έχουν σε περίπτωση ανάγκης τα τηλέφωνα του Κ.Υ.Πλωμαρίου, και του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Λες και θα βοηθούσαν αυτά. Σαράντα πέντε χλμ απόσταση Αγιάσος-Πλωμάρι και είκοσι πέντε χλμ απόσταση Αγιάσος-Μυτιλήνη. Άμεση επέμβαση.

Ας ξανά σκεφτούν οι σωτήρες του τόπου, την απαραίτητη και επιτακτική ανάγκη του να υπάρχει επί καθημερινής βάσης εφημερεύον γιατρός στην Αγιάσο.

Αν υπήρχε γιατρός πολύ πιθανό να σώζονταν η άτυχη  γυναίκα, ηλικίας 52 ετών!!!!!!

Μην διώχνουν τον κόσμο από τα χωριά, εκτός φυσικά, να είναι αυτός ο στόχος τους.

 

(από αναγνώστη του Lesvosnews.net)

Μοιράσου το άρθρο!