Υγεία

02/11/2020 - 17:00

Οι φωστήρες του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Έκλεισε εδώ και λίγες ημέρες ο δρόμος στην είσοδο του νοσοκομείου από την οδό Βοστάνη για τα αυτοκίνητα, τα οποία πλέον θα έχουν μόνο μία είσοδο, από την οδό Θεόφιλου Χατζημιχαήλ! 

Η διοίκηση του Βοστάνειου επικαλείται τον καλύτερο έλεγχο του ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει λόγω της πανδημίας, αυτό όμως δεν ισχύει καθώς οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση από την κεντρική παλιά είσοδο του Ιδρύματος, η οποία άλλωστε έχει μείνει ανοιχτή γι’ αυτό το σκοπό.

ασ
Σε διπλής κατεύθυνσης ο δρόμος μπροστά από το μαιευτικό, εκτός από τους κινδύνους για τροχαίο από το άνω-κάτω των αυτοκινήτων, καταργεί και τη δυνατότητα πρόσκαιρης στάσης Ι.Χ. για την αποβίβαση ασθενούς / εφημερίδα Τα ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ

Σε διπλής κατεύθυνσης ο δρόμος μπροστά από το μαιευτικό, εκτός από τους κινδύνους για τροχαίο από το άνω-κάτω των αυτοκινήτων, καταργεί και τη δυνατότητα πρόσκαιρης στάσης Ι.Χ. για την αποβίβαση ασθενούς

Με το κλείσιμο της εισόδου για τα αυτοκίνητα από τη Βοστάνη μετατρέπεται σε διπλής κυκλοφορίας ο δρόμος μπροστά από το μαιευτικό και σε κάθε περίπτωση να πηγαινοέρχονται τα αυτοκίνητα δεν αποτελεί και την καλύτερη εικόνα για το νοσοκομείο, πέραν φυσικά του κινδύνου τροχαίου ατυχήματος καθώς κυκλοφορούν πεζοί και ασθενείς στον αύλειο χώρο. 

 

Εδώ έχουν ξεχάσει να βγάλουν την ταμπέλα του μονόδρομου προς το πάρκινγκ των νεφροπαθών, αν και στο συγκεκριμένο σημείο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία μας, δεν χωρούν δύο αυτοκίνητα που κινούνται από αντίθετες κατευθύνσεις.

σσ
Εδώ έχουν ξεχάσει να βγάλουν την ταμπέλα του μονόδρομου προς το πάρκινγκ των νεφροπαθών, αν και στο συγκεκριμένο σημείο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία μας, δεν χωρούν δύο αυτοκίνητα που κινούνται από αντίθετες κατευθύνσεις/ εφημερίδα  Τα ΝΕΑ της Λέσβου

Ένα επιπλέον θέμα έχει να κάνει με τους νεφροπαθείς, οι οποίοι τώρα για να κατευθύνονται στον ειδικό χώρο στάθμευσης θα πηγαίνουν από την πίσω πλευρά του νοσοκομείου, μόνο που στο επίμαχο σημείο της φωτογραφίας μας δεν χωρούν δύο αυτοκίνητα, δηλαδή και αυτός που θα πηγαίνει και αυτός που θα φεύγει!

Δεν έχει άλλα προβλήματα, φαίνεται, να λύσει ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Καμπούρης, ο οποίος αν και Αντιστράτηγος εν αποστρατεία ίσως να νομίζει ότι το νοσοκομείο είναι στρατόπεδο. Ας κάνει λοιπόν τον κόπο να πάει μέχρι το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αθήνας που είναι ο Ευαγγελισμός, όπου θα διαπιστώσει να ισχύει το ίδιο ακριβώς που ίσχυε και με το Βοστάνειο, δηλαδή είσοδος από την μία πλευρά και έξοδος από την άλλη με μία λωρίδα κίνησης των αυτοκινήτων μονής κατεύθυνσης.

Πολύ φοβόμαστε πως με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του διοικητή στο νοσοκομείο, σε λίγο θα χρειαστούν και τροχονόμους για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία από τις δύο λωρίδες, πέραν της ταλαιπωρίας των οδηγών στα σημεία όπου δεν χωρούν δύο αυτοκίνητα που κινούνται από αντίθετη κατεύθυνση!

 

 

Στρατής Σαμιώτης / εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!