Υγεία

09/11/2014 - 07:51

Τελετή έναρξης ΕΚΑΒ στην Καλλονή (φωτορεπορταζ)

Τα εγκαίνια αυτά του νέου τμήματος του ΕΚΑΒ, πρόκειται να είναι η αφετηρία για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες της κεντρικής Λέσβου και όχι μόνο, σε ότι αφορά την περίθαλψη και άμεση επέμβαση.
 
Στα εγκαίνια παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Καλλονής Ιγνάτιος Καραθεοδώρου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ.Μουζάλας Βασίλης, ο αντιδήμαρχος Καλλονής Ταξιάρχης Βέρρος, ο διοικητής του Κέντρου Υγείας Καλλονής Αλτζαούσι Ναϊεφ, αλλά και εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών.
 
Το αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος και ο πάτερ-Ιωακίμ.
 
Μετά την τελετή, μίλησαν ο Υπουργός δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος αναφέρθηκε στον νέο τομέα του ΕΚΑΒ στην Καλλονή τονίζοντας πως είναι ζωτικής σημασίας. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια στον διοικητή του ΕΚΑΒ, στον διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης αλλά και κέντρου Υγείας Καλλονής για το έργο το οποίο παράγουν.
 
Πρώτα είχε πάρει το λόγο ο διοικητής του ΕΚΑΒ ο οποίος αναφέρθηκε στην αμεσότητα και τις υπηρεσίες που παράγει το ΕΚΑΒ ανά τη χώρα, και το πόσο σημαντικό είναι.
 
Τέλος, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Καλλονής Ιγνάτιος Καραθεοδώρου, τονίζοντας πως για να έχει ανταπόκριση ο τομέας του ΕΚΑΒ στην Καλλονή, θα πρέπει να γίνουν και οι ανάλογες προσλήψεις καθώς το εγχείρημα αυτό δεν θα έχει αντίκρισμα. Επίσης τόνισε οτι δεν πρέπει να σταματήσουν οι ιατρικές περιθάλψεις απο Πολιχνίτο και Άντισσα, με "πάτημα" το ΕΚΑΒ Καλλονής.
 
Kalloninews.gr

Μοιράσου το άρθρο!