Αγροτικά - Αλιεία

23/10/2015 - 12:22

Ανακοίνωση ΕΑΣ Λέσβου για τα "προσωρινά δικαιώματα"

Η

ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ και το ΚΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ σχετικά με τα δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ και την αναστάτωση που προσπαθεί να δημιουργηθεί στον αγροτικό κόσμο της Λέσβου σε σχέση με την αξία των δικαιωμάτων 2014-2020 .


ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ
Η Ένωση Αγροτικών Λέσβου τόσα χρόνια τηρώντας υπεύθυνη στάση στα μέλη της και στο σύνολο των Λέσβιων κτηνοτρόφων- γεωργών οφείλει να ενημερώσει τον αγροτικό κόσμο της Λέσβου και να κάνει γνωστό ότι τα «δικαιώματα» δεν έχουν «βγεί» ακόμα. ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

Τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν είναι κατ εκτίμηση με μεγάλες πιθανότητες σφαλμάτων μιας και δεν έχουν συνυπολογιστεί αρκετοί παράγοντες με αποτέλεσμα να δημιουργείτε σύγχυση στους αγρότες – γεωργούς της Λέσβου.


Ο ΟΠΕΚΕΠΕ έχει στην ιστοσελίδα του εφαρμογή με τους κατ εκτίμηση ΜΙΚΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ και δίνοντας την δυνατότητα μέσω των φορέων να προχωρήσουν στην απένταξη τους.


Η ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ήδη δέχονται ενυπόγραφα αιτήματα απένταξης από το καθεστώς μικροκαλλιεργητών (αφού πρώτα ενημερωθεί ο παραγωγός από τους υπαλλήλους) .


Επίσης όπως γνωρίζουν οι πελάτες της ΕΑΣ ΛΕΣΒΟΥ είχαν και έχουν τη δυνατότητα εδώ και πάρα πολύ καιρό να γνωρίζουν την κατά προσέγγιση αξία των δικαιωμάτων μέσω διαφόρων σεναρίων.
« ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ»


Για περισσότερες πληροφορίες : ΚΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ τηλ: 2251029007

Μοιράσου το άρθρο!