Αγροτικά - Αλιεία

16/02/2021 - 14:34

'Εφυγε ο αγωνιστής των λαϊκών στρωμάτων και της μικρομεσαίας αγροτιάς"

Από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου

Έφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που πάλεψε σ’ όλη του τη ζωή για να γίνει αυτή καλύτερη για όλους.                                                                                      

Έφυγε ο άνθρωπος που σ’ όποιο μετερίζι βρέθηκε αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων και της μικρομεσαίας αγροτιάς.

        Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου, μέλος της Τοπικής Γραμματείας  της ΠΑΣΥ, βουλευτής του νομού μας. Όπου κι αν βρέθηκε υπηρέτησε πιστά και αταλάντευτα τους βιοπαλαιστές μικρομεσαίους αγρότες για να καλυτερέψει, για να αλλάξει η ζωή τους.  Μπροστάρης στους αγώνες τους, είτε βρισκόταν στο δρόμο, είτε μέσα στη βουλή. Ακόμα και όταν συνταξιοδοτήθηκε και παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν έλειπε από τις μεγάλες κινητοποιήσεις του αγροτικού κινήματος.                                                                                                                Σεμνός,  λιγομίλητος   αλλά πάντα εύστοχος και καυστικός μας έδειχνε το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας, για την αξιοπρεπή διαβίωσή των αγροτοκτηνοτρόφων μας. 

         Η ΟΑΣΛ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

         Συνάδελφε – σύντροφε Σταύρο, θα είσαι πάντα μαζί μας. Θα οδηγείς τους αγώνες που θα έρθουν και σου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε, με το ίδιο πάθος και αφοσίωση να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα για την επιβίωση των φτωχών βιοπαλαιστών και μικρομεσαίων αγροτών – κτηνοτρόφων.

      Καλό ταξίδι! 

Μοιράσου το άρθρο!