Αγροτικά - Αλιεία

04/03/2013 - 13:55

Εργασίες αποκατάστασης αγροτικού δικτύου από την Περιφέρεια

Εργασίες αποκατάστασης αγροτικού δικτύου από την Περιφέρεια

Από σήμερα (Δευτέρα 4/3) τα μηχανήματα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενεργούν στην περιοχή του Ασώματου. Η παρέμβαση γίνεται στο πλαίσιο της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για συνδρομή στο Δήμο Λέσβου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση της 3ης Δεκεμβρίου στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Ήδη το προηγούμενο διάστημα έγιναν παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών και του Κάτω Τρίτους.
Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες στο χείμαρρο του Σταυρού, όπου οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός της εβδομάδας, ενώ παρέμβαση έγινε και στην Αγιάσο (πλησίον πυροσβεστικού φυλακίου) για τον καθαρισμό δρόμου από βράχια που είχαν κατολισθήσει.

Για τη δράση της Πολιτικής Προστασίας ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Ηρακλής Βερβέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Πολιτική Προστασία της ΠΕ Λέσβου, με το μικρό εξοπλισμό που διαθέτει, δίνει καθημερινά μάχη για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Παράλληλα συνδράμει το Δήμο Λέσβου στην προσπάθεια αποκατάστασης του αγροτικού οδικού δικτύου. Οι ζημιές όμως είναι εκτεταμένες και θα χρειαστεί χρόνος για να αντιμετωπιστούν. Σε όποιο χωριό πάμε, οι κάτοικοι δεν μας αφήνουν να φύγουμε. Όλοι κάτι επιπλέον ζητάνε».

Μοιράσου το άρθρο!