Αγροτικά - Αλιεία

15/03/2020 - 21:02

Γεωτεχνική Αιγαίου: Μόνο τηλεφωνική και on line εξυπηρέτηση από Δευτέρα 16 Μαρτίου

Ανακοίνωση από την Γεωτεχνική Αιγαίου (Πύλη εισόδου ΟΣΔΕ 2020)

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού στο κοινωνικό σύνολο και τους εργαζομένους της, η ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ συμμορφώνεται πλήρως με τα μέτρα που προτείνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας λόγω της συνεχιζόμενης διάδοσης του κορωνοϊού στη χώρα.


Η ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΑΙΓΑΙΟΥ, στο πλαίσιο του σχεδίου ISO 9001 και του Ειδικού Σχεδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας λόγω της επιδημίας COVID-19 που εκπόνησε και εφαρμόζει, ενημερώνει την πολυπληθή πελατεία της τα παρακάτω.


Από Δευτέρα 16/3/2020 σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης, Κεντρικό, Υποκαταστήματα και γραφεία συνεργατών:
• Σταματά να δέχεται κοινό με φυσική παρουσία.
• Συνεχίζει να λειτουργεί εξ αποστάσεως με ενεργές όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει, με προτεραιότητα σε αυτές που έχουν καταληκτικές ημερομηνίες (ΟΣΔΕ- Κτηματολόγιο – Μέτρα του ΠΑΑ κ.λπ.).
• Ενεργοποιεί επιπλέον ψηφιακές υπηρεσίες στο αναβαθμιζόμενο ηλεκτρονικό σύστημα για τους πελάτες της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.alesvos.gr.
• Τα απολύτως αναγκαία, εξατομικευμένα ραντεβού θα πραγματοποιούνται μόνο για επείγουσες υποθέσεις, κατόπιν τηλεφωνικής ή άλλης επικοινωνίας.
• Η επικοινωνία με τους υπευθύνους των υποκαταστημάτων θα γίνεται αποκλειστικά στα τηλέφωνα της εταιρείας, το email της, τα social media και την ηλεκτρονική της πλατφόρμα.
• Για όλα τα κρίσιμα θέματα της πελατείας μας που χρήζουν περαιτέρω ενέργειες, θα δημοσιεύονται σχετικές ενημερώσεις σε όλα τα πρόσφορα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας και είναι συμβατά με το ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 (GDPR).


Η παραπάνω απόφαση υπαγορεύεται από την ανάγκη διατήρησης των βασικών λειτουργιών της Γεωτεχνικής Αιγαίου, προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού της και ασφάλειας των πελατών της, σε κατάσταση υγειονομικής ανάγκης.
Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε την ασφάλεια των χώρων εργασίας και εξυπηρέτησης κοινού με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίζουμε στις εγκαταστάσεις μας συνθήκες ασφαλέστερες από αυτές που υποχρεωτικά πρέπει να εφαρμόζονται από τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.


Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μοιράσου το άρθρο!