Αγροτικά - Αλιεία

16/01/2013 - 12:09

Μπράβο στην ΑΔΕΛ - Μετά από 13 χρονιά λειτουργεί ξανά το ελαιοτριβείο Πολιχνίτου

Μετά από 13 χρονιά λειτουργεί ξανά το ελαιοτριβείο Πολιχνίτου

Μετά από 13 χρονιά λειτουργεί ξανά το ελαιοτριβείο Πολιχνίτου

yle="text-align: justify;">Μια από τις δράσεις που αναπτύσσει η Αναπτυξιακή Δημοτική Εταιρεία Λέσβου Α.Ε. είναι και η αξιοποίηση και λειτουργία των Δημοτικών Ελαιουργείων, που παραχωρήθηκαν από το Δήμο Λέσβου.
Στο αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Νίκο Κατράνη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Πολιχνίτου, Στρατή Μοιρασγεντή και τον Πρόεδρο της Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε., Αριστείδη Ταξείδη, επισκέφτηκε το Δημοτικό Ελαιουργείο Πολιχνίτου, που τίθεται ξανά σε λειτουργία. Το εν λόγω ελαιουργείο επαναλειτουργεί  μετά από δεκατρία χρόνια που ήταν αδρανές και ακινητοποιημένο, ενώ διέθετε αξιόπιστο μηχανολογικό εξοπλισμό, επί βλάβη των οικονομικών συμφερόντων του Δήμου και της εξυπηρέτησης των ελαιοπαραγωγών.
Η  Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε., συντήρησε τον κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό και εντός της εβδομάδος θα το θέσει σε λειτουργία για την εξυπηρέτηση των ελαιοπαραγωγών της περιοχής παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες.  
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την όλη εικόνα του ελαιουργείου και συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε., για την αποτελεσματική προσπάθεια που κατέβαλε.

Μοιράσου το άρθρο!