Αγροτικά - Αλιεία

15/02/2022 - 07:51

Μυτιλήνη! Καμαρώστε τα χάλια μας...

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι ο δρόμος στα Τσαμάκια είναι αυτοκινητόδρομος, παρά το πλακόστρωτο και τον ποδηλατόδρομο, ότι υπάρχουν φθορές και ζημιές από τον καθένα που κάνει τη βόλτα με το αυτοκίνητό του, δυστυχώς όμως δεν έχουμε εισακουστεί από το Δήμο για τα αυτονόητα.

Δες τε λοιπόν την εικόνα στη Φυκιότρυπα. Αυτά τα μεγάλα αυλάκια πάνω στο παρτέρι έγιναν από φορτηγό αυτοκίνητο, που μη χωρώντας να γυρίσει από τη στρογγυλή νησίδα ο οδηγός έβαλε την όπισθεν πάνω στο πλακόστρωτο και «πήρε παραμάζωμα» το παρτέρι και τα λάστιχα του ποτίσματος. «Για όνομα του Θεού», έλεγε χθες ένας διερχόμενος πολίτης βλέποντας αυτή την εικόνα και σημειώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν ο Δήμος να μην μπορεί να προστατεύσει αυτό το έργο που πριν από λίγους μήνες παραδόθηκε.

Εμείς καλόπιστα μπορούμε να καταλάβουμε ότι η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος, Στρατής Κύτελης, άφησε το πλακόστρωτο ανοιχτό, ελπίζοντας στην ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας. Δυστυχώς όμως δεν είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι και να ποια είναι τα χάλια μας.

 

Από την εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο!