Αγροτικά - Αλιεία

12/05/2013 - 08:27

Συμμορία ζωοκλεφτών στη Δυτική Λέσβο - Συνελήφθησαν τρία άτομα

Συμμορία ζωοκλεφτών στη Δυτική Λέσβο - Συνελήφθησαν τρία άτομα

 

Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις ζωοκλοπής, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, στις περιοχές Καλλονή, Άγρα και Ερεσό, της Λέσβου

Συνελήφθησαν τρία άτομα ενώ κατασχέθηκαν -27- συνολικά αρνιά

Ερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες πράξεις

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (11-05-2013) το απόγευμα, στην Καλλονή, μετά από μεθοδευμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής και του Αστυνομικού Τμήματος Ερεσού - Αντίσσης, έξι (6) περιπτώσεις ζωοκλοπής, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, στις περιοχές Καλλονή, Άγρα και Ερεσό, της Λέσβου.

Συνελήφθησαν, δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 27, 32 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος από κοινού με τον 32χρονο και την 33χρονη, μεσημβρινές κυρίως ώρες το τελευταίο δεκαήμερο, αφαίρεσαν σταδιακά, από αγροκτήματα στις περιοχές Καλλονή, Άγρα και Ερεσό, της Λέσβου, -27- αρνιά και ακολούθως τα πούλησαν ζωντανά σε 49χρονο ημεδαπό, στην περιοχή Στύψη της Λέσβου.

Τα αρνιά εντοπίστηκαν στο ποιμνιοστάσιο του 49χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, συνεχίζονται.

Μοιράσου το άρθρο!