Αγροτικά - Αλιεία

23/09/2011 - 12:30

Αποχή διαρκείας ανταποκριτών ΟΓΑ Δήμου Λέσβου από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λέσβου με απόφαση του καλεί τους συναδέλφους ανταποκριτές του ΟΓΑ να προχωρήσουν σε αποχή διαρκείας από τα καθήκοντα τους από την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 μετά και από απόφαση της ΠΟΕ ΟΤΑ. Παρά την αντίδρασή μας στην απόφαση μονομερούς κατάργησης μεγάλου αριθμού ανταποκριτών, ο Ο.Γ.Α. συνεχίζει να αδιαφορεί και να αγνοεί τόσο τις δικές μας διαμαρτυρίες όσο και της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η αυθαιρεσία του Διοικητή του Ο.Γ.Α. να προχωρήσει σε «αναμόρφωση του τρόπου λειτουργίας των Ανταποκριτών» με μοναδικό στόχο τον περιορισμό των ανταποκριτών και την συνέχιση της επιβάρυνσης του λειτουργικού κόστους των Ο.Τ.Α., αποφάσισε την αποχή διαρκείας των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.

Η αποχή ξεκινάει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 καλούμε τους συναδέλφους ανταποκριτές σε μαζική συμμετοχή, καθώς μόνο με αυτή, θα αναγκασθεί ο Διοικητής του Ο.Γ.Α. να σταματήσει κάθε αυθαίρετη αλλαγή και να θεωρεί τους Δήμους υποκαταστήματά του. Υπεύθυνος για την ταλαιπωρία των πολιτών, είναι ο ΟΓΑ και η διοίκηση του καθώς και το αρμόδιο Υπουργείο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                        ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ                   ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ                     

 

Μοιράσου το άρθρο!