Αγροτικά - Αλιεία

16/12/2011 - 15:36

Παρεμβάσεις για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Λέσβου

yle="text-align:justify;">Αναγκαίες παρεμβάσεις για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Λέσβου, πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η Περιφέρεια Βορείου, συμβάλλοντας σημαντικά στην βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας που επιβαρύνθηκε από την κακοκαιρία. Παράλληλα με μηχανήματα της Περιφέρειας, αποκολλήθηκε επικίνδυνος ετοιμόρροπος βράχος στην επαρχιακή οδό της Αργένου, με την άμεση ανταπόκριση των αρμοδίων Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Ηρακλή Βερβέρη και Γεώργιου Φλώρου στο σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

 

Αναλυτικότερα η Περιφέρεια, προχώρησε στον καθαρισμό και την αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων της περιοχής του Κάτω Τρίτους και των επαρχιακών δικτύων Αργένου, Λεπέτυμνου και Συκαμνιάς. Παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν ακόμη στην αγροτική οδοποιία στη Φίλια και στο Σκαλοχώρι, ενώ καθαρίστηκε και η επαρχιακή οδός Στύψης – Υψηλομετώπου που είχε πολλά προβλήματα από πρόσφατες κατολισθήσεις. Πέραν των παρεμβάσεων στο επαρχιακό δίκτυο όμως, καθαρίστηκαν και διαμορφώθηκαν οι κοίτες των ποταμών Ευεργέτουλα και Παρακοίλων.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Φλώρος δήλωσε σχετικά:

«Ανταποκρινόμενοι και στα αιτήματα των κατοίκων και των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, προχωρήσαμε σε αναγκαίες παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας. Παράλληλα δώσαμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα, με την αποκόλληση του εξαιρετικά επικίνδυνου βράχου στην Άργενο, εξυπηρετώντας τους εκεί κατοίκους που με αίτημά τους, ζητούσαν επιτακτικά την επέμβασή μας.».

 

Μοιράσου το άρθρο!