Αγροτικά - Αλιεία

08/05/2012 - 10:45

Καταγγελίες για την ΕΑΣ Λέσβου: ταλαιπωρούν τους παραγωγούς ... στα Πάμφιλα!!!

Δύο καταγγελίες λάβαμε σήμερα για την απαράδεκτη συμπεριφορά της ΕΑΣ Λέσβου.

Η ΕΑΣ Λέσβου ενδιαφέρεται μόνο για την οικονομική αφαίμαξη των παραγωγών και όχι για την εξυπηρέτησή τους.

Συγκεκριμένα  με απόφαση της διοίκησης της  ΕΑΣ Λέσβου ο υπάλληλος που εξυπηρετούσε τους πολίτες για μεταβιβάσεις δικαιωμάτων και  νέες εγγραφές στον ΟΠΕΚΕΠΕ  έχει μεταφερθεί στα κεντρικά γραφεία της ΕΑΣ Λέσβου στα Πάμφιλα.

Μέχρι πριν από μερικές μέρες η εξυπηρέτηση γινόταν από το γραφείο της ΕΑΣ Λέσβου που είναι δίπλα στο υπεραστικό ΚΤΕΛ στη Μυτιλήνη.

Παραγωγός από τα Παράκοιλα αναφέρει:

«Τους πλήρωσα πριν από μερικές μέρες 15 ευρώ για τη μεταβίβαση δικαιωμάτων. Τώρα για εγγραφή στον ΟΠΕΚΕΠΕ θέλουν να τους πληρώσω 35 ευρώ. Και όταν πήγα στο γραφείο στο ΚΤΕΛ έμαθα ότι δεν μπορω να εξυπηρετηθώ εκεί... οπότε μία ήταν η λύση : να πάρω πάρω ταξί και να πάω στα Πάμφιλα!!!! Θα πληρώσω άλλα30 ευρώ για ταξί!!! Ποιοι είναι αυτοί που ταλαιπωρούν τους παραγωγούς ; Τελικά η ΕΑΣ Λέσβου θέλει να εισπράττει μόνο λεφτά!!!!»

Παραγωγός από την Αγιάσο αναφέρει:

«Γράφτε κάτι για  όσους τους πληρώνουμε για να μας ταλαιπωρούν!!! Εδώ και 10 μέρες έχω γίνει μπαλάκι ανάμεσα στα γραφεία της ΕΑΣΛ Λέσβου και στον ΟΠΕΚΕΠΕ.  Το πρόβλημά μου μέχρι τώρα αντιμετωπιζόταν από το γραφείο της Ένωσης στη Μυτιλήνη . Τώρα όμως πληρώνω ταξί και πάω Πάμφιλα. Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει ; Κατά τ’ άλλα η  Ένωση τσίμπησε 287 ευρω από το λογαριασμό μου χωρίς να έχω πληρωθεί !!!!»

 

Περιμένουμε απάντηση από το  διευθυντή της  ΕΑΣ Λέσβου κ. Στρατή  Χατζηδημητρίου.

Μοιράσου το άρθρο!