Αγροτικά - Αλιεία

05/07/2011 - 07:31

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ.Φλώρος ομολόγησε ότι κάνει ρουσφέτια και ... είναι περήφανος!!

  • Σε ποια χώρα του κόσμου θα μπορούσε ένα δημόσιο πρόσωπο να δηλώσει ότι κάνει ρουσφέτια;
  • Σε ποια χώρα του κόσμου θα μπορούσε ένα δημόσιο πρόσωπο να το «παίξει ήρωας» επειδή κάνει ρουσφέτια;

Η πρώτη απάντηση που σας έρχεται στο μυαλό είναι η Ελλάδα; Σωστά!

Και συγκεκριμένα η Λέσβος!!!

Με βάση τα όσα μας  καταγγέλλουν χθες (4-7-2011)  πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική συνάντηση των Τομεαρχών Δακοκτονίας , των υπαλλήλων της Δ/νσης  Αγροτικής Οικονομίας και του αρμόδιου  Αντιπεριφερειάρχη   για αγροτικά θέματα Γ. Φλώρου.  Στη συνάντηση αυτή ο κος Φλώρος θέλοντας να δείξει την «αξία» του και το «τσαμπουκά» του δήλωσε ότι αυτός τηλεφωνεί στους Αρχιεργάτες και τους λέει ποια άτομα να πάρουν στα συνεργεία τους για τους ψεκασμούς!!!  Μάλιστα είπε ότι με τρόπο αυτό θα σπάσει κατεστημένα!!!  To είπε με μεγάλη περηφάνια !!! ( Και 20 άτομα τον άκουγαν χωρίς να σηκωθεί έστω και ένας να του πει " τι είναι αυτά  που λες , ΡΕ!!!" )

Αλήθεια σε ποιο Νόμο στηρίζεται ο κος Φλώρος ; Είναι αυτή δουλειά του Αντιπεριφερειάρχη;

Και μη νομίζετε ότι ο κος Φλώρος κάνει ρουσφέτια με κομματικά κριτήρια! ΟΧΙ!  Ο κος Φλώρος σε προσλαμβάνει όταν πας στο γραφείο του και κλάψεις και του πεις ότι θέλεις δουλειά!! Κριτήριο πρόσληψης για το κ. Φλώρο είναι η υποταγή και το γλείψιμο.

(Κανείς δεν υποστηρίζει ότι οι Αρχιεργάτες πρέπει να προσλαμβάνουν όλη τους την οικογένεια. Με την ανεργία στο κόκκινο θα μπορούσαν να μπουν κάποια κριτήρια πρόσληψης  εργατών δακοκτονίας  σε κάθε χωριό).

Ελπίζουμε ο Περιφερειάρχης κος Γιακαλής να τον «μαζέψει». 

Προσβάλει την αξιοπρέπεια των πολιτών!!!!

Μοιράσου το άρθρο!