Ανακοινώσεις Φορέων

29/05/2015 - 10:44

19 χρόνια Σύλλογος Αιμοδοτών Λέσβου

Τ

ο Γενικό Συμβούλιου του ΣΕΑΜ γιόρτασε τα ΔΕΚΑΤΑ ΕΝΑΤΑ Γενέθλια του Συλλόγου (χρόνια μεστά από διαρκή κοινωνική προσφορά) σε μία παραγωγική συνεδρίαση, κατά την οποία συγκροτήθηκαν 19 επιτροπές και ομάδες εργασίας συμμετοχής και υποστήριξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις κοινωνικές του πρωτοβουλίες.

Οι Επιτροπές και οι ομάδες είναι ανοιχτές για τη συμμετοχή όποιων μελών επιθυμούν, μπορούν δε να ενημερωθούν είτε στα γραφεία του Συλλόγου (Ισόγειο Νομαρχίας) είτε στο τηλέφωνο 2251040777, στο e-mail seamdom@gmail.com και στην ιστοσελίδα www.seamytilinis.gr.

 Στη συνάντηση συμμετείχε η αντιδήμαρχος εθελοντισμού κ.Αθηνά Ιωσηφέλλη και αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Νέων Δήμου Λέσβου με στόχο την στενή συνεργασία και τις κοινές κοινωνικές πρωτοβουλίες εθελοντισμού. Έγιναν προτάσεις για την καλύτερη προβολή της εθελοντικής Αιμοδοσίας, την συνεργασία με φορείς εκπαιδευτικών, την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αθήνας, τον Στρατό, καθώς και τον συντονισμό και την αλληλοϋποστήριξη φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας του νησιού μας.

Βαδίζοντας προς τα 20 χρόνια ζωής και προσφοράς του ΣΕΑΜ (την άνοιξη του 2016) οργανώνουμε μία πιο διευρυμένη εκστρατεία ενημέρωσης και προσέλκυσης νέων Εθελοντών Αιμοδοτών. Έτσι και τα κεριά των γενεθλίων έσβησαν συμβολικά η νεώτερη εθελόντρια και ο πρεσβύτερος από τους εθελοντές.   

Μοιράσου το άρθρο!