Ανακοινώσεις Φορέων

29/11/2012 - 18:12

4ωρη στάση εργασίας εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου

4ωρη στάση εργασίας εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου

trong>Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν Λέσβου συνεχίζει μαζί με  το σύνολο των εργαζομένων  των Δήμων όλης της χώρας, για τρίτη εβδομάδα, τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις,  προκειμένου να μην επιτραπούν οι μαζικές απολύσεις συναδέλφων και η επιτροπεία στους Δήμους. Αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στην  4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  από τις 11.00 το πρωί έως 3.00 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 3.00 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία μας ΠΟΕ ΟΤΑ και συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ. Με την έναρξη της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη – συγκέντρωση όλων των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου στο κεντρικό κτίριο του Δήμου στην Μυτιλήνη (Ελ. Βενιζέλου 13 -17)
    Θεωρούμε ότι όλοι οι Δήμοι της χώρας θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με κλείσιμο όλων των υπηρεσιών των Δήμων τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 όπου θα ξεκινήσει το έκτακτο συνέδριο της Κ.Ε.ΔΕ .

Έχουμε χρέος αιρετοί και εργαζόμενοι να διασώσουμε τους Δήμους το μόνο θεσμό που παράγει κοινωνική πολιτική σ’ αυτόν τον τόπο.
    
    Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
    Για να μην χάσουμε τη δουλειά μας, για να μην μας καταργήσουν τα τελευταία δικαιώματά μας, για να μην μας στερήσουν την ελπίδα για ζωή, μόνο ο δυναμικός, ενωτικός και μαζικός αγώνας μας είναι η απάντηση στην άθλια πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της τρόικα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    
          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΝΕΤΗΣ                   ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
 

Μοιράσου το άρθρο!