Ανακοινώσεις Φορέων

13/09/2013 - 19:12

ΑΔΕΔΥ Λέσβου: κάλεσμα για απεργιακές κινητοποιήσεις

Σε συνέχεια της απόφασης μας στο έκτακτο ΔΣ της ΕΓ του ΝΤ  Λέσβου,  καθώς και της απόφασης του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ για κλιμάκωση και εντατικοποίηση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο Δημόσιο τομέα, ενάντια στη καταστροφική για το κοινωνικό σύνολο, ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και υλοποιώντας την απόφαση μας για εβδομάδα αγωνιστικών δράσεων υπογραμμίζουμε τα εξής:
 
1. Καλούμε τους πρωτοβάθμιους συλλόγους και σωματεία να μεριμνήσουν για την πραγματοποίηση Γενικών Συνελεύσεων σε κάθε χώρο εργασίας προκείμενου να σχεδιαστεί με τη συμμετοχή όλων, η παραπέρα πορεία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και των μορφών τους. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη τα μέλη των ΔΣ των πρωτοβάθμιων συλλόγων να προβούν σε ενημέρωσης των μελών τους σε κάθε υπηρεσιακή μονάδα.Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη των ΔΣ δύναται να κάνουν χρήση της κατά νόμο συνδικαλιστικής τους άδειας για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού.
 
2. Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο στη  Λέσβο προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι για τη συμμετοχή τους στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που έχουν  προγραμματίσει οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας  Λέσβου στα κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης και ώρα 12.00. 
 
3.  Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου πρώτη μέρα της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά Λύκεια και ώρα 11.00.
 
4. Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται συνέντευξη τύπου του Νομαρχιακού Τμήματος με τους αγωνιζόμενους κλάδους. 
 
5. Από Σάββατο 14 έως και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου επισκέψεις των μελών της ΕΓ του Νομαρχιακού Τμήματος Λέσβου της ΑΔΕΔΥ σε  χώρους εργασίας και συμμετοχή μας στις δράσεις των συλλογών – σωματείων της Λέσβου.  
 
6. Μετά την ΓΣ της ΑΔΕΔΥ θα ακολουθήσει ανοιχτό ΔΣ της ΕΓ της ΑΔΕΔΥ Λέσβου με τα ΔΣ των Συλλόγων – Σωματείων μελών του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Λέσβου.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!